Facebook Instagram Youtube

Bam! oklevelek kipostázásra kerültek

Bam! oklevelek kipostázásra kerültek
2013.01.15
Örömmel értesültünk Tőletek, hogy a Bam! oklevelek, a nagy havazás ellenére is célba értek!

Örömmel értesültünk Tőletek, hogy a Bam! oklevelek, a nagy havazás ellenére is célba értek!


Kedves Bam! résztvevők!

Az őszi kampány oklevelei a múlt héten postázásra kerültek. Az okleveleket csoportosan a csapatok, illetve a vállalatok címére, valamint egyéni teljesítőknél a megadott lakcímre küldtük.

Csak azon Bam! résztvevők kapnak oklevelet, akik az őszi kampány időszakában - 2012. szeptember 21. és október 25. között - legalább 8 alkalommal bringáztak munkába és ezt regisztrálták is a közlekedési naplójukban.

Mivel okleveleink névre szólóak, ezért csak azon résztvevőknek tudtuk kinyomtatni, akik adatlapjukon megadták vezeték- és keresztnevüket. Azon, többségében egyéni teljesítők, akik lakcímüket nem töltötték eddig ki, okleveleik postázásra várnak. Az adatok pótlásáról e-mailben kaptak értesítést.

A Bam! kampány résztvevői különböző fokozatú oklevelet kapnak, az eddig teljesített kampányok száma alapján (2008. tavasza óta):

1. Arany bringaember fokozat: összesen 7, 8 vagy 9 teljesített kampány.

2. Ezüst bringaember fokozat: összesen 5 vagy 6 teljesített kampány.

 

 

 

 

 

 

3. Bronz bringaember fokozat: összesen 3 vagy 4 teljesített kampány.

4. Elismerő oklevél (fokozat nélkül): összesen 1 vagy 2 teljesített kampány.

 

 

 


              

 

 

A tavaszi honlapváltás okozta problémák sajnos ezúttal is előjöttek. Előfordulhat, hogy valaki nem a megfeleő fokozatú oklevelet kapta. Ezt a hibát előzetesen próbáltam kiszűrni és javítottam is sok esetben, de a nagy adathalmaz miatt, így is előfordulhat egy-egy hiba.

Akinek az okleveléhez, adatpótláshoz kérdése lenne, írjon a bringazz@kerekparosklub.hu e-mail címre!

Üdvözlettel:

Varga Andrea                                                                                     Bam! projektvezető

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron