Facebook Instagram Youtube

Befejeződött a tavaszi Bam! kampány, de ugye bringázol tovább?

Befejeződött a tavaszi Bam! kampány, de ugye bringázol tovább?
2014.06.03
Vége a 2014-es Bam! kampánynak. Éjfélkor lezárult az adatbevitel, kezdődik az adatfeldolgozás! Hogy mikor és hogyan kapsz szervizkupont vagy oklevelet? Itt megtudhatod!

Kedves Bamolók!

A kampány végéhez értünk, tegnap éjfélig lehetőség volt az utolsó kilométerek rögzítésére. Most elkezdjük feldolgozni a közel 9000 résztvevő és több mint 2200 cég adatait. Ez kis csapatunk jelentős idejét igénybe fogja venni, de nagyon igyekszünk, hogy a kampány végeredményeit mihamarabb veletek megoszthassuk!

De addig is:

  • A heti nyertesek utolsó alkalommal is kisorsolásra lerültek, nézd meg ITT, hogy köztük vagy-e Te vagy kollégád! Amennyiben igen, gratulálunk! (Ha nyertél, ne felejtsd el megnézni e-mailed. Ugyanis küldtünk neked benne egy regisztrációs, amit legkésőbb június 5-ig ki kell töltened!)
     
  • A kampányt teljesítők ígéretünk szerint szervizkuponra jogosultak. A szervizkupont az arra jogosultaknak jövő héten, június 10-től tesszük letölthetővé. A részleteket és a beváltási feltételeket itt találod
  • Az oklevelekkel kapcsolatban több kérdést is kaptunk. Az eddig megszokott módon az oklevelet az egyéni eredmények alapján mindenkinek névre szólóan nyomtatjuk, majd önkénteseink segítségével beborítékoljuk és postázzuk. A postázás június végére várható. A céges csapattagok esetében a vállalat vagy intézmény címére postázzuk - a Bam felelős nevére címezve. Oklevelekről ITT olvashatsz.

A kampányon kívüli kilométer rögzítésvel is van néhány tévhit. A Bam! honlap a Bamolók számára az év 365 napján elérhető, a kilométerek és alkategóriák ugyanúgy rögzíthetők. Kampány időszakban az történik, hogy egyrészről nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy csak a munkába megtett kilométereit rögzítse, a túl magas rögzített értékeket kiszűrjük, másrészről a kampány végeredményében csak az adott időszakban történt kilométerrögzítéseket vesszük figyelembe.

Tehát nem kell várni őszig vagy jövő tavaszig, az év 365 napján Bamolhatsz! :)

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron