Facebook Instagram Youtube

Bringás reggeli

Bringás reggeli
2015.09.09
Kerékpárosklub Bringás reggeli  - ORSZÁGSZERTE - 2015. szeptember 22. keddAz eseménnyel kapcsolatos részleteket kövesd a www.kerekparosklub.hu/bringasreggeli oldalon!

Kerékpárosklub Bringás reggeli  - ORSZÁGSZERTE - 2015. szeptember 22. kedd

Az eseménnyel kapcsolatos részleteket kövesd a www.kerekparosklub.hu/bringasreggeli oldalon!

A hidegebb időben se tedd le a bringát! Szeptember 22-én, az Autómentes Napon bringás reggelivel indítjuk az őszi-téli szezont. A Kerékpárosklub és partnerei az egész országban, több mint 40 helyen várja a bringával munkába tekerőket.

Hogyan tekerjek télen?

Bár még olyan, mintha nyár lenne, mindenki érzi, hogy közeleg a tél. Hidegebb időben sem kell lemondanod a kerékpározásról, hiszen az akkor is a leggyorsabb, legegyszerűbb és legolcsóbb közlekedési eszköz marad. Van egy-két tippünk, amivel bárki könnyen áttekerhet a tavaszba. Olvasd el téli bringás tanácsainkat és nézd meg, hogy csinálják mások!

Hívd el az ismerőseidet!

Ne hagyd, hogy munkatársaid vagy barátaid lemaradjanak az őszi bringásreggeliről! Tekerjetek el közösen a legközelebbi helyszínhez, töltődjetek fel energiával, aztán folytassátok egész évben! Hívd meg ismerőseidet a facebook-on is!

Szervezz Te is bringásreggelit!

Csatlakozz az évről-évre több embert vendégül látó bringásreggelikhez! A Kerékpárosklub várja önkormányzatok, kávézók, éttermek, pékségek, munkahelyek, szervezetek jelentkezését. Ha kedvet kaptál, írj a kommunikacio [kukac] kerekparosklub.hu címünkre! Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 13. éjfél. (Ha lemaradtál, sebaj, jövő tavasszal várunk!)

 

Figyelem! A helyszíneket és az időpontokat folyamatosan frissítjük!

A táblázatban külön jelöljük az eltérő napon szerveződő reggeliket, illetve bringás uzsonnákat!

A reggeli termékek helyszínenként nem lesznek egységesek és a készlet erejéig tartanak.  A helyszínek és időpont módosulásában a változás jogát fenntartjuk.

Köszönetet mondunk az eseményt megszervező sok önkéntesünk és partnerünknek, továbbá támogatóinknak, akik nélkül a reggelik nem valósulhatnának meg: 

 


 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!