Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Szeptember 5-19 között országszerte várunk bringás reggelivel és a Bringázz a Munkába kampány startjával

Kerékpárosklub bringás reggeli az egész országban

2019. szeptember 5-19.

A Magyar Kerékpárosklub önkénteseivel, területi szervezeteivel és partnereivel közösen az egész országban reggelivel és néhol uzsonnával várja a biciklivel közlekedőket. Egyre többen választjátok ezt az egyszerű, olcsó és gyors közlekedési eszközt munkába, iskolába, egyetemre menet, mi pedig szeretnénk megvendégelni titeket.

Szólj ismerőseidnek is!

Hívd le a térre a barátaidat, és töltsünk együtt pár percet a reggeli és délutáni forgatagban! Hívd el ismerőseidet, itt találod a Facebook eseményt!

A helyszínek listáját folyamatosan frissítjük, így előre kitalálhatjátok, melyik helyszín van a legközelebb hozzátok.

A kínált ételek és italok helyszínenként eltérőek lesznek és a készlet erejéig tartanak. Sok helyen pékáruval, üdítővel és trudival is megkínálunk titeket, de akad, ahol kávé vagy tea is lesz. Az viszont biztos, hogy bárhol is csatlakoztok az eseményhez, jó hangulat és bringás társaság vár rátok! A rendezvény ingyenes, de támogatást elfogadunk.

A program nem jöhetne létre az önkénteseink részvétele, valamint partnereink és támogatóink nélkül. Köszönjük, hogy idén is segítenek megvalósítani a bringás reggelit és több mint 10.000 bringázónak kínálhatunk finomságokat! 

Szeptember 9-én elindítjuk a Bringázz a Munkába! kampányt, ami egy közel két hetes nyereményjáték, amelyben egyéniben és céges csapatokban is tekerhettek; hogy értékes nyereményekért csináljátok azt, amit eddig is szerencsére egyre többen minden nap. Bővebb információ a kampány honlapján.

Intézd el addig vagy aznap:

  • Csatlakozz a klub helyi szervezeteihez, iratkozz fel levelezőlistáinkra, hírlevelünkre

 

A helyszínek listája (uzsonnahelyeket külön jelöltük):

Térkép

Támogatóink:


 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Sziasztok!
Ma reggel 7:45-kor elindultam kerékpárral a munkahelyemre. Végre nem esett az eső. A IV. kerületből indultam és gondoltam, hogy meglátogatom a legközelebbi Bringás reggeli helyszínt. Kb. 8:00-8:15 között érkeztem, de nyoma sem volt a reggeli lehetőségének (Újpesti Baptista Gyülekezet). Sebaj, gondoltam, hogy majd a Városligetben sikeresebb leszek (Városliget, Kertem). 8:40-re érkeztem és hasonlóan csalódott voltam, hogy sehol sincsen a beharangozott sátor vagy reggeli. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy mások is így jártak?

Szóval a BAM-ban csak "okostelefonnal" lehet részt venni? Szomorú! Mert böngészővel az istennek sem megy, mondjuk az elmúlt időszakokban nem igen léptem be.

Ezért nem fogok okostelefont venni, inkább veszek egy autót, azzal legalább lehet szabályosan is közlekedni!

Szeretném a holnapra (2018.09.20) meghirdetett bringás reggeli Népligeti helyszínének tényleges helyét megtudni. A megadott térkép szerint egy teniszpálya mellett lesz..

Kedves Szervezők!

Minden évben rettenetesen örülök, ha bringás reggeli fogad, nem csak azért, mert finom, amit kapunk, hanem azért, mert nagyon jó érzés együtt lenni, közösséget tudni magunk körül. Látom a mosolyt azok arcán, akik meg-megállnak a terített asztaloknál (Árpád híd).
Ezért nagy-nagy köszönet az önkénteseknek, a felajánlóknak és a szervezőknek!
Ma jó volt tekerni és Veletek reggelizni!

Juhász Iván
BAM-os

MÁV már nem mer kiállni a bringások elé, szégyen amit művelnek. Nekem még nem sikerült normális szolgáltatást nyújtaniuk. Budapest-Bécs 2 fő, 2 átszállás, Győri állomáson csomagokkal teli kerékpár vállon cipelése. Budapest-Szekszárd 15 fő, NEM lehet. stb...