Facebook Instagram Youtube

Bringázz a VOLT fesztiválra!

Bringázz a VOLT fesztiválra!
2015.06.25
A fesztivál alatt (július 1-4.) több száz férőhelyes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a VOLT fesztivál bejáratánál.

Bringázz a VOLT-ra! Idén sincs gond, ha biciklivel érkezel a fesztiválra, vagy tekernél egyet a városban. A fesztivál alatt (július 1-4.) több száz férőhelyes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a VOLT fesztivál bejáratánál.

A parkoló éjjel-nappal, a kölcsönző 8-20 óráig lesz nyitva. A biciklitárolás és kölcsönzés is ingyenes, utóbbiért viszont 10.000 Ft kauciót kell fizetned készpénzben, amit a bicikli leadásakor visszakapsz.

A bejáratnál található tárolót és kölcsönzőt a Bringázz Sopron Egyesület üzemelteti, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál I Bike Budapest pólókat, vászon válltáskát vagy tornazsákot szerezni, ha minimum 2.000 Ft (szintén készpénzes) adománnyal támogatod a Kerékpárosklub munkáját.

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

 

 

Kapcsolódó hírek

Tekerj velünk a Bánkitóra!

Biciklitúra a Bánkitó Fesztiválra július 13-án, a csomagodat mi visszük.

2017.06.06 |  aron
2017-ben is a Kerékpárosklubbal fesztiválozhatsz

Idén is megkönnyítjük fesztiválos mindennapjaidat, bringatárolókkal és kölcsönzővel várunk Soprontól Debrecenig. Egyes helyszínekre még várjuk önkéntesek jelentkezését, akik fesztiválbelépőt kapnak a munkájukért.

2017.06.30 |  aron
Kerékpározz fesztiválokra!

Idén is bringabaráttá varászoljuk a nagyobb nyári fesztiválokat! Kerékpártárolóink és egyes fesztiválokon kölcsönzőink segítenek a könnyű odajutásban és bulik közti közlekedésben.

2016.07.12 |  aron