Facebook Instagram Youtube

Hírek: mobil kerékpártároló

2017-ben is a Kerékpárosklubbal fesztiválozhatsz
Idén is megkönnyítjük fesztiválos mindennapjaidat, bringatárolókkal és kölcsönzővel várunk Soprontól Debrecenig. Egyes helyszínekre még várjuk önkéntesek jelentkezését, akik fesztiválbelépőt kapnak a munkájukért.
2017.06.30 |  aron
A SZIGETRE is bringával gyere - mi pedig vigyázunk rá, amíg bulizol!
Idén sincs gond, ha biciklivel szeretnél fesztiválokra menni. A Kerékpárosklub biciklitárolóval, közös tekerésekkel, programokkal illetve bringakölcsönzővel vár több fesztiválon is.
2015.07.09 |  aron
Bringázz a VOLT fesztiválra!
A fesztivál alatt (július 1-4.) több száz férőhelyes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a VOLT fesztivál bejáratánál.
2015.06.25 |  aron
Hatalmas győzelem Zuglóban: 214 kerékpártároló kerül kihelyezésre
Zuglóban a képviselő-testület 2013. június 20-i gyűlésén ellenszavazat nélkül megszavazta, hogy 214 tárolót helyezzenek ki idén Zuglóban.
2013.06.23 |  Emese
MK a Soundon - Kerékpármegőrzés mellett már kölcsönzés is!
Korábban írtunk róla, hogy több nagyobb fesztiválon is üzemeltetni fogunk mobil kerékpártárolókat. Jelenleg a Kerékpárosklub csapata a Balaton Soundon könnyíti a kerékpárral fesztiválozók életét, a tárolókat egyre többen használják.
2011.07.08 |  Főszerkesztő
Az MK mobil bringatárolója a MOL Nyári Fesztiválon
Az MK mobil kerékpárparkolója június közepén a Velencei tónál, a Velencei Vízi Várban megrendezett MOL Nyári Fesztiválon fogadta a bringával érkező vendégeket. Mint korábbi cikkünkben írtuk, bringázzatok a fesztiválokra is, hiszen jó eséllyel biztonságos és kényelmes kerékpárparkoló várja a bringákat!
2011.07.01 |  Főszerkesztő