Facebook Instagram Youtube

2017-ben is a Kerékpárosklubbal fesztiválozhatsz

2017-ben is a Kerékpárosklubbal fesztiválozhatsz
2017.06.30
Idén is megkönnyítjük fesztiválos mindennapjaidat, bringatárolókkal és kölcsönzővel várunk Soprontól Debrecenig. Egyes helyszínekre még várjuk önkéntesek jelentkezését, akik fesztiválbelépőt kapnak a munkájukért.

Idén is megkönnyítjük fesztiválos mindennapjaidat, bringatárolókkal és kölcsönzővel várunk Soprontól Debrecenig. Egyes helyszínekre még várjuk önkéntesek jelentkezését, akik fesztiválbelépőt kapnak a munkájukért.

  • VOLT: ingyenes őrzött bringatároló és kölcsönző (a Bringázz Sopronnal közösen)
  • Balaton Sound: ingyenes őrzött kerékpártároló
  • EFOTT: ingyenes őrzött kerékpártároló
  • Bánkitó: biciklikölcsönző, kerékpártároló a fő helyszíneknél, bringatúra Bánkra, szerviz. Részletek itt.
  • VéNégy fesztivál: túra a fesztiválra, strandbelépő a résztvevőknek, tagoknak kedvezményes belépő. Részletek itt.
  • Sziget: ingyenes, őrzött kerékpártároló, kerékpárkölcsönző
  • Campus: ingyenes, nem őrzött kerékpártároló

A megőrzés úgy működik, mint a ruhatár. Biciklidért cserébe számot kapsz. Csak ezzel a jeggyel lehet kivenni a bringát, amire vigyázunk, míg bulizol.

A tárolók és kölcsönzők helyszíneit megtalálod a fesztiválok kommunikációs anyagaiban.

Segítenél?

Kerékpártárolóinkban és kölcsönzőinkben Kerékpárosklub önkéntesei dolgoznak, akik fesztiválbelépőt kapnak munkájukért cserébe. Van még pár hely, jelentkezz a tura [kukac] kerekparosklub.hu címen.

Bringatárolók rendezvényekre

A Kerékpárosklub mobil kerékpártárolói őrzéssel és őrzés nélkül is bérbevehetők rendezvényekre. Részletek itt


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!
Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron