Miért jó tagnak lenni?

Elkészültek az I Bike Budapest pólók és táskák!

Címkék:

Elkészültek az I Bike Budapest pólók és táskák, melyek felvehetők irodánkban!

Címünk: XIII. Budapest, Kárpát u. 48.

Hosszabbított nyitva tartással várunk benneteket:

-----------------------------------------------------------------

Miután a I Bike Budapest-en nagyon hamar elfogytak a pólók, vászontáskák és tornazsákok, rengetegen ígértettétek meg velünk, hogy lesz utánpótlás. Tartjuk az ígéretünket.

Kétféleképpen juthatsz tehát hozzá az I Bike Budapest pólókhoz vagy táskákhoz:
 

 1. Legyél Magyar Kerékpárosklub tag és ajándékba adjuk

Az I Bike Budapest nem csak egyszeri örömünnep. Szeretnénk, hogy a főváros végleg, és minden nap biciklisbaráttá váljon. Ez nem lehetséges a Kerékpárosklub folyamatos munkája nélkül, ami egy független, a bringás ügyért dolgozó civil szervezet. Azok finanszírozzák, akiket képvisel. Ehhez elengedhetetlen a biciklivel közlekedők 1%-os támogatása, illetve, hogy még több taggal még nagyobb erőt tudjunk felmutatni a tárgyalóasztaloknál.

Tagságbővítő akciónkban szeretnénk ajándékkal megköszönni a belépéseteket, és a bringás ügy támogatását. Ez az ajándék pedig mi más lehetne, mint egy I Bike Budapest póló, vászontáska, vagy tornazsák. Azt kapjátok, amelyiket választjátok, egy tagsághoz egy ajándékot tudunk adni.

Az éves tagság szolgáltatásokkal és ezernyi kedvezménnyel jár éttermektől bringaboltokon át a MÁV biciklijegyig, de kérhetsz mellé baleset- és felelősségbiztosítást is.

A teendők:

 • Május 6. és május 15. között váltsd ki tagsági kártyád.
 • Tagságid intézését itt kezdd el.
 • Befizetésed visszaigazolásán túl május 19-ig küldünk egy űrlapot tartalmazó emailt is, amiben kiválaszthatod, milyen ajándékot szeretnél, és ha postázást kérsz, milyen Pick Pack Pont címre küldjük. (Kérjük, hogy május 25-ig válaszolj rá.)
 • Ajándékot új felnőtt tagság mellé tudunk adni és csak egy darabot. (Tagdíjak itt. Biztosítással és biztosítás nélkül megkötött  tagságra is vonatkozik ajánlatunk, de csak és kizárólag a felnőtt egyéni tagságra. Gyerek, ifjúsági vagy családi kedvezmények esetén nem.)
 • Tagságod 2015 júniusától fog élni.
 • Ajándékok átvétele:
  • Személyes átvétel esetén a pólók vagy táskák elkészüléséről emailt írunk, ezután irodánkban (XIII. ker. Kárpát u. 48.) veheted át június első felében.
  • Ha Pick Pack Pontos kézbesítést választottál, akkor június közepén várhatod a kézbesítést.

Ezzel nem csak az I Bike Budapesthez hasonló akciók szervezését, hanem egész éves szakmai munkánkat támogathatod. Tagságid intézését itt kezdd el.

 

 1. Csak ajándékot kérek – adományért cserébe

Természetesen nem kell belépned a Kerékpárosklubba ahhoz, hogy I Bike Budapest cuccokhoz juss.

Támogathatod a rendezvényt és munkánkat  adománnyal is. 2 500 Ft adomány esetén egy pólót, vászontáskát vagy tornazsákot választhatsz.

Ehhez azt kérjük, hogy töltsd ki 2015. május 25-ig ezt az űrlapot, amiben megadhatod, hogy mit vagy mekkorát kérsz. A pólók vagy táskák elkészüléséről levelet írunk, ezután irodánkban (XIII. ker. Kárpát u. 48.) veheted át június első felében.


Pick pack pont

 

Ha új tagjaink kérik, az ajándék kiszállításáról a Pick Pack Pont ingyenesen gondoskodik! Bővebben itt olvashatsz partnerünkről.


 

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!