Facebook Instagram Youtube

Fischer Iván koncertre hívja a budapesti kerékpárosokat! Kerékpárosoknak, MK tagoknak kedvezmény!

Fischer Iván koncertre hívja a budapesti kerékpárosokat! Kerékpárosoknak, MK tagoknak kedvezmény!
2012.01.16
Kerékpáros kedvezmény! A koncertre kerékpárral érkezők vagy a Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolványukat felmutatók a jegy árából 30% engedményt kapnak! Fischer Iván levelét közöljük, amelyben koncertre invitálja a budapesti kerékpárosokat. Kedves budapesti biciklisták,

Kerékpáros kedvezmény! A koncertre kerékpárral érkezők vagy a Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolványukat felmutatók a jegy árából 30% engedményt kapnak! 

Fischer Iván levelét közöljük, amelyben koncertre invitálja a budapesti kerékpárosokat. 

Kedves budapesti biciklisták,

Amikor a Hősök terén láttam a felemelt keréḱpárerdőt, arra gondoltam, de jó lenne egy koncertet tartani csak fiataloknak, olyan késő este, amikor az idősebbek már alszanak, és amikor már sok autó sincs az utcákon, percek alatt oda lehet tekerni a koncert helyszínére. Most ezt megvalósítjuk - Nektek - január 21-én éjjel fél 12-kor a Millenárison. Gyertek minél többen a Midnight Musicra, a jegy is nagyon olcsó lesz, csak kis hozzájárulás a költségekhez.

Ez lesz a műsor: Olivier Messiaen: Egzotikus madarak. Maurice Ravel: G-dúr zongoraverseny. Közreműködik: Dejan Lazic fiatal horvát zongoraművész és persze a Budapesti Fesztiválzenekar.

Sok szeretettel,

Fischer Iván

A Magyar Kerékpárosklub ingyenes kerékpártárolót biztosít a kerékpárral érkezőknek! Gyertek!

A koncert részletes programja itt található: 

https://www.facebook.com/bfz.midnightmusic

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron