Facebook Instagram Youtube

Lezárult a Bringázz a Munkába kampány!

Lezárult a Bringázz a Munkába kampány!
2012.10.24
Cimkék: Érdeklődőknek
 Véget ért a 2012 őszi BAM!Köszönjük, hogy együtt tekertetek velünk a munkába az elmúlt közel 1 hónapban. Ti biztosan nem hagytátok, hogy a forgalom irányítsa az reggeletek! Ugye jutott időtök kényelmesen megreggelizni? :-)

 

Véget ért a 2012 őszi BAM!

Köszönjük, hogy együtt tekertetek velünk a munkába az elmúlt közel 1 hónapban. Ti biztosan nem hagytátok, hogy a forgalom irányítsa az reggeletek! Ugye jutott időtök kényelmesen megreggelizni? :-)

 

Kérjük, ellenőrizzétek adataitokat, hogy biztosan jól szerepeljen neved, postacímed a rendszerünkben, mert ez alapján kerülnek a BAM! oklevelek kiállításra és postázásra.

Az egyéni teljesítők között értékes kerékpárok, kerékpáros kiegészítők és más meglepetések kerülnek majd kisorsolásra. 

A résztvevők között külön sorsolunk még egy szoknyában és egy öltönyben bringára ülő nyertest - hiszen bringázni bármilyen ruhában lehet! Ajándékot kap egy bringás közlekedő, aki gyermekkel együtt közlekedett. Kisorsolunk valakit, aki elázott az esőben. Lesz egy nyertesünk, aki bejelölte, hogy útja során defektet kapott - így a szerencsétlenség szerencsével párosul! És olyan versenyző is kap majd ajándékot, aki a vasúti közlekedéssel kombinálva használta kerékpárját.

A vállalati kategóriákban a vállalati indikátorlista alapján a leginkább kerékpárosbarát cégeket jutalmazzuk, illetve ezen vállalatok/felsőoktatási intézmények legeredményesebb csapatainak tagjait is megajándékozzuk.

A rendszer visszamenőleg 3 napig enged a közlekedési naplóba beírni, ezért legkésőbb vasárnap estig tudjátok pótolni a  munkába letekert kilométereket.

 

Már most írd be a naptárodba, hogy a BAM! kampány záróeseménye november 18-án délután lesz Budapesten. A nyeremények átadásán kívül egy nagyon izgalmas meglepetéssel is készülünk, de egyelőre ez még maradjon titok!

Jövő héten újabb infókkal jelentkezünk, és eláruljuk azt is, hol és milyen furcsa körülmények között rendezzük meg a BAM! kampány záróeseményét, és neked mi lesz a feladatod ebben :-)

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron