Facebook Instagram Youtube

Nyeremény új tagoknak és hosszabbítóknak: 1 éjszaka 2 főre reggelivel a Rosinante bringás pihenőben a Szentendrei-szigeten

Nyeremény új tagoknak és hosszabbítóknak: 1 éjszaka 2 főre reggelivel a Rosinante bringás pihenőben a Szentendrei-szigeten
2014.02.24
Azok között, akik a Bringaexpon standunkon csatlakoznak hozzánk Kerékpárosklub tagnak vagy itt újítják meg tagságukat, kisorsolunk egy éjszakát 2 főre a Szentendrei-szigeten található Rosinante bringás szállodában. A nyeremény:Szállás 2 fő részére, 1 éjszakára, gazdag büféreggelivel.
Azok között, akik a Bringaexpon standunkon csatlakoznak hozzánk Kerékpárosklub tagnak vagy itt újítják meg tagságukat, kisorsolunk egy éjszakát 2 főre a Szentendrei-szigeten található Rosinante bringás szállodában.
 
A nyeremény:
Szállás 2 fő részére, 1 éjszakára, gazdag büféreggelivel. Elhelyezés: franciaágyas, fürdőszobás szobában, ajándék kávé, tea bekészítéssel, szauna, pezsgőfürdő, nyáron szabadtéri medence használattal.
 
 
Bringás pihenő a Szentendrei-szigeten!
 
 
Tegye fel a kezét aki már kerekezett a Dunakanyarban? És ki az, aki már volt a Szentendrei-szigeten is? Sokkal kevesebben? Nos, akkor itt az idő, pattanjatok drótszamárra és irány Szentendre, majd a Duna parton az óránként járó kishajóval gyertek át a szigetre! Az első bringás pihenő a Rosinante Étterem és Szálloda a révtől 500 m-re szeretettel vár benneteket! Vadregényes kertünkben jól elfészkelődhetnek a vendégek, egy finom limonádé, csapolt sör vagy egy könnyű ebéd elfogyasztása után pedig folytatódhat a túra a szigetcsúcs irányába. Akinek nincs saját kerékpárja, az akár a helyszínen is bérelhet!
 
 
Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem
 
2015 Szigetmonostor, hrsz: 057/2
www.rosinante.hu
E-mail: rosinante@rosinante.hu
Tel: 06-26-722-000

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron