Facebook Instagram Youtube

Reklámfelület a kerekparosklub.hu oldalon

Reklámfelület a kerekparosklub.hu oldalon
2011.09.23
Cimkék: Vállalatoknak
A kerékpárosklub.hu oldalon egyetlen felületet értékesítünk, ez a fejlécben található 728x90-es méretű banner felület, ami minden aloldalon megjelenik.

A kerékpárosklub.hu oldalon egyetlen felületet értékesítünk, ez a fejlécben található 728x90-es méretű banner felület, ami minden aloldalon megjelenik.

Látogatottsági adatok

(az agusztus 23 - szeptember 22-ig tartó időszakra)

  • 14 606 látogatás
  • 9774 egyedi látogató
  • 45911 oldalmegtekintés

Miért éri meg

Az oldalon szinte kizárólag kerékpározással kapcsolatos tartalmak vannak, így látogatóink érdeklődési körében feltehetőleg előkelő helyet foglal el a kerékpározás. A hirdetési felület kerékpárüzletek, kerékpáros rendezvények szervezői és sportüzletek számára lehet értékes.

Feltételek

Az elhelyezett banner ne üssön el kirívóan az oldal designjától. Gyorsan villogó és agresszív bannereket nem teszünk ki.  Tartalmi szempontból sem vagyunk mindenevők, megosztó, sértő vagy félrevezető tartalmú hirdetések nem fognak kikerülni.

Részletek és ajánlatkérés: info@kerekparosklub.hu címren

Kapcsolódó hírek

Támogasd 1%-oddal a bringás fejlődésért végzett munkánkat! Adószámunk: 18245402-2-43

Szakmai munkánknak alapja, hogy megőrizhessük függetlenségünket. A stabil pénzügyi helyzet megteremtése nélkületek megvalósíthatatlan. Köszönjük mindenkinek, aki figyelemmel kíséri munkánkat és adója 1%-ával támogat bennünket.

2021.01.14 |  aron
Itt a téli tagsági akciónk ajándék maszkkal és 87 értékes nyereménnyel. Maradjunk együtt!

Ugye, hogy a biciklizés nem évszakfüggő? Ráadásul, ha november 9. és december 6. között lépsz be a Magyar Kerékpárosklubba akár újonnan, akár tagságodat meghosszabbítóként, garantált maszk és további 87 ajándék egyike lehet a tiéd.

2020.12.02 |  aron
Itt vannak az őszi tagsági akciónk nyertesei

Kisorsoltuk 17 nagylelkű partnerünk tagsági akciónkra felajánlott 87 remek ajándékát. November 9. és december 7. között 727-en váltottak először vagy hosszabbítottak meglévő éves Kerékpárosklub tagságot, ami rekordnak számít a téli tagsági akcióink történetében. Köszönjük nektek, hogy egész éves munkánkat támogatjátok. Garantált ajándék bringás szövetmaszkkal és további 87 értékes nyereménnyel háláljuk meg segítségeteket. A több mint félmillió forintos összdíjazású játékban bringás kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomagok, tömörgumik és táskák, valamint szálláshelyek, múzeumbelépők és további élményajándékok is gazdára találtak.

2020.12.10 |  aron