Facebook Instagram Youtube

Téli bringás reggelit tartottunk Mikulással és pop up szervizzel

Téli bringás reggelit tartottunk Mikulással és pop up szervizzel
2016.12.06
A fagyos idő ellenére is nagyon sokan jöttetek el a rendhagyó téli bringás reggelire. Nem számítottunk rá, hogy ennyien leszünk! Sajnáljuk, hogy sokaknak már csak szűken jutott - az egyébként bringán szállított - pogácsákból és sütiből, de reméljük, jól éreztétek magatokat.

A fagyos idő ellenére is nagyon sokan jöttetek el a rendhagyó téli bringás reggelire. Nem számítottunk rá, hogy ennyien leszünk! Sajnáljuk, hogy sokaknak már csak szűken jutott - az egyébként bringán szállított - pogácsákból és sütiből, de reméljük, jól éreztétek magatokat.

Találkozzunk minden nap, hajrá télen is tekerők!

A téli alkalmat az őszi 50 helyszínes reggeli után találtuk ki. Arra gondoltunk, hogy a nagy sikerű tavaszi és őszi bringás reggelik után itt az idő, hogy egy finom reggelivel vendégeljük meg azokat, akik télen sem tették le a bringát. Ezúttal egy helyszínen, bevállalva a fagyokat, esetleg esőt vagy hót. Szerencsére most "csak" nagyon hideg volt.

Az eseményen a Strike Bike pop up szervize alapvető téli beállításokat végzett, különleges finomságokkal, meleg italokkal, téli közlekedéi tanácsokkal, valamint szaloncukorral és Mikulással is vártunk mindenkit.

Hogyan bringázz télen?

A feladat nem olyan nehéz, mint gondolnád! Összeszedtünk pár általános öltözködési, karbantartási, technikai tanácsot, amelyekkel télen is könnyen elindulhatsz biciklin

Köszönet támogatóinknak:

Még több képet találhatsz a facebook oldalunkon, aminek érdemes feliratkozni az eseményeire.

 

 

Köszönjük mindenkinek, aki a fagyos időben eljött a rendhagyó téli bringás reggelire! Nem számítottunk rá, hogy ennyien...

Posted by Magyar Kerékpárosklub on Tuesday, 6 December 2016
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Tagsági akciónkban most nyeremények várnak! Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Kapcsolódó hírek

Szeptember 9-én bringás reggelivel és uzsonnával várunk az ország 40 pontján

A Magyar Kerékpárosklub önkénteseivel, területi szervezeteivel és partnereivel közösen az egész országban reggelivel és uzsonnával várja a biciklivel közlekedőket!

2020.09.08 |  aron
Megmértük, hányan, mennyit kerékpároznak a magyarok, és min változtatnának - reprezentatív kutatás

Hiánypótló kerékpáros kutatást készített a Magyar Kerékpárosklub az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával, még soha nem lehetett ilyen átfogó képet kapni a hazai kerékpározási szokásokról. Kiderült, hogy a felnőtt lakosság 70%-a szokott valamilyen gyakorisággal kerékpározni. 17%-nak ez az elsődleges közlekedési eszköze, 38 % legalább hetente biciklire ül. Dél-Alföld a legbringásabb régió, a budapestiek 16%-a hetente többször közlekedik biciklivel. A felmérésből kiderült, hogy a lakosság túlnyomó része támogatja a kerékpárosbarát infrastruktúra-fejlesztést, ami a legfontosabb húzóerő lehet a bringára váltáshoz.

2018.09.20 |  aron
Indul az őszi Bringázz a Munkába kampány, Giro d'Italia főnyereményekkel!

Itthon is elkerülhetetlen a városi közlekedés átalakítása, ehhez a bringás fejlesztések mellett szemléletformálásra is szükség van. Ezt szolgálja a szeptember 9-én induló Bringázz a munkába! kampány, és a 2020-as Giro d’Italia prológjának magyarországi rendezése Révész Máriusz, Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos szerint, aki a Bringázz a munkába! kampány megnyitóján beszélt erről. Kürti Gábor, a Magyar Kerékpárosklub elnöke a vállalatokat szólította meg: ha csatlakoznak a kampányhoz, egy ingyenes közösség- és csapatépítő platformhoz jutnak hozzá. A kampányban részt vevők pedig olaszországi utazást, bicikliket, és más ajándékokat nyerhetnek.

2019.09.05 |  aron