Facebook Instagram Youtube

Új elnökséget választottunk, az elnök Kürti Gábor maradt

Új elnökséget választottunk, az elnök Kürti Gábor maradt
2021.12.02
2021. november 27-én a korábbiaknál sokkal magasabb (több mint 110) szavazatszám mellett új elnökséget választott a Kerékpárosklub tisztújító közgyűlése. Az 5 fős elnökségbe két új tag, Bereczky Ákos és Lukács Máté került be. Az új elnökség december 1-i alakuló ülésén újra Kürti Gábort választotta elnökének. Halász Áron nem folytatja elnökhelyettesként, a pozícióra nem jelentkezett más elnökségi tag, így ez egyelőre betöltetlen maradt. Az ellenőrző bizottságban harmadik jelentkező hiányában ketten, Novák Péter és Bársony-Goda Zsolt folytatják. Választmányi tagságra sem jelentkeztek, így ez a testület nem állt fel.

Az új tisztségviselőink programjait, bemutatkozásait a neveikre kattintva olvashatjátok:

Elnökség:






Ellenőrző bizottság:



Az először hibrid formában (helyszíni és online) megrendezett tisztújító közgyűlés kiírása az összes jelentkezővel itt olvasható.

Fotók: Vargosz

Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!



Kapcsolódó hírek

A Kerékpárosklub 2019-es közgyűlése

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ - MAGYAR KERÉKPÁROSKLUBKedves Tagtársunk!Szeretettel meghívunk a 2019. május  25-én  11:00 órakor kezdődő közgyűlésünkre.  Helyszín:Magyar Kerékpárosklub iroda1133 Bp. Kárpát u. 48.

2019.04.25 |  aron
Négy régi és egy új elnökségi tag vezeti tovább a Kerékpárosklubot, alapszabályt is módosítunk

Szombaton tisztújító közgyűlést tartott a Kerékpárosklub, mivel lejárt az elnökség 3 éves mandátuma. A vezető testület mellett ellenőrző bizottságról, választmányról és alapszabály-módosításokról döntöttünk.

2018.11.25 |  aron
A Kerékpárosklub 2018-as tisztújító közgyűlése

Novemberben tisztújító közgyűlést tartunk, melyen a 3 éves mandátum lejárta miatt új elnökséget és új ellenőrző bizottságot, valamint új választmányt szavazunk meg.

2018.10.25 |  aron