Facebook Instagram Youtube

Hírek: elnökség

Négy régi és egy új elnökségi tag vezeti tovább a Kerékpárosklubot, alapszabályt is módosítunk
Szombaton tisztújító közgyűlést tartott a Kerékpárosklub, mivel lejárt az elnökség 3 éves mandátuma. A vezető testület mellett ellenőrző bizottságról, választmányról és alapszabály-módosításokról döntöttünk.
2018.11.25 |  aron
A Kerékpárosklub 2018-as tisztújító közgyűlése
Novemberben tisztújító közgyűlést tartunk, melyen a 3 éves mandátum lejárta miatt új elnökséget és új ellenőrző bizottságot, valamint új választmányt szavazunk meg.
2018.10.25 |  aron
Kürti Gábor lett a Kerékpárosklub új elnöke
A Magyar Kerékpárosklub hétvégi Tisztújító Közgyűlésén a 3 éves mandátum lejárta, valamint László János sajnálatos háttérbe húzódása nyomán a klub tagjainak új elnökséget kellett választania. A 3 régi és 2 új fővel felálló vezető testület első ülésén Kürti Gábort választották az egyesület új elnökévé.
2015.11.20 |  aron
Új elnököt és új elnökséget választottunk
A 2012. december 8-án megtartott rendkívüli közgyűlésen a Magyar Kerékpárosklub új elnökséget és új elnököt választott.Az 5 fős elnökség új tagjai Kürti Gábor, László János, Halász Áron, Veszelovszki Zsolt és Szilasi László lettek.Az ötfős elnökség azonnal meg is választotta az új elnököt Szilasi László személyében.
2012.12.08 |  admin
Pályázat elnökségi tagságra
Pályázati kiírás a Magyar Kerékpárosklub Elnökségi tagságáraA Magyar Kerékpárosklub ezúton keresi az új elnökségébe azok jelentkezését, akik elkötelezettek a szervezet által képviselt célok elérésében, személyes munkájukkal és szaktudásukkal aktívan részt kívánnak venni annak szakmai vezetésében.
2013.05.14 |  László János
Szilasi László első negyedévi összefoglalója
Az első elnöki beszámoló Kedves Kerékpárosklub Tagság! Ezúton szeretném nektek a megválasztásom óta eltelt 3 hónapos időintervallumot és az ez alatt elvégzett munkát összefoglalni.
2013.03.21 |  Emese