Facebook Instagram Youtube

Hírek: önkéntes munka

I bike Budapest matricaosztás - terjeszd velünk a felvonulás hírét!
Olyan hamar csinálunk bringás várost Budapestből, amilyen sokan az I bike Budapest felvonuláson leszünk. És annyian leszünk a felvonuláson, amilyen sokan hallanak róla. A lehető legtöbb emberhez el kell jutnunk. Ennek egyik legjobb módja, ha a forgalmas bringás útvonalakon és nagyobb eseményeken matrica osztunk. Segíts terjeszteni az I bike Budapest felvonulás hírét!
2022.04.08 |  aron
A nagyvárosokban romlottak, kistelepüléseken javultak a lámpaszámlálási eredmények ősszel
Minden tavasszal és ősszel önkéntesek segítségével igyekszünk minél több helyen egy időben megszámolni az elhaladó bringások lámpáit. 2019. november 13-án szerdán az ország 81 pontján 1471 kerékpárt számoltunk meg önkénteseink segítségével. 72.8%-uk elől-hátul ki volt világítva, és 87.1%-nak volt valamilyen lámpája. Ez rosszabb eredmény a 2018 őszinél, de egy alkalom eredménye és a mérés nem reprezentatív jellege alapján még nem beszélhetünk negatív trendfordulóról.
2019.12.20 |  aron
I Bike Budapest matricaosztás - Kapjon mindenki matricát!
A matricaosztás az egyik legjobb módja annak, hogy az I Bike Budapest hírét terjesszük és mindenki tudjon róla, mekkora felvonulást rendezünk április 22-én. Több ezer matricánk várja, hogy bringások kezébe kerüljön. Segítesz?
2017.04.05 |  aron
12 bringás nagyberuházás tervei készülnek, ott vagyunk mindegyik kerületben – VEKOP hálózati tervek
Talán legsűrűbb, egyben legtöbb lehetőséget nyújtó időszakát éli jelenleg a Kerékpárosklub. 16 budapesti kerület 12 biciklis beruházásában 112 négyzetkilométeren – ez Budapest 21%-a - hamarosan 8.39 milliárd forintnyi EU-s forrást költenek el. A Kerékpárosklub pár hét alatt 35 egyeztetésen tárgyalt tervezőkkel, kerületi, fővárosi, BKK-s szakemberekkel. 1199 oldal tervet néztünk át 25 önkéntessel és munkatárssal, több mint 1700 közösségi észrevételt építettünk be 19 javaslatcsomagba, melyekhez térképeket, fotóalbumokat, saját tervrajzokat csatoltunk. Célunk, hogy a beruházásoktól jobb legyen kerékpározni, többen és olyanok is bringára üljenek, akik még nem tették. Olvasd el kerületi bontásban, hogy mik várhatóak, és miket javasoltunk! Az összefoglaló után minden beruházás részleteit megtalálod.
2017.05.15 |  aron
I bike Budapest matricaosztás - vidd hírét a felvonulásnak!
Segíts terjeszteni az I bike Budapest felvonulás hírét!
2023.04.19 |  melinda
I bike Budapest MATRICAOSZTÁS - terjeszd a felvonulás HÍRÉT!
A matricaosztás az egyik legjobb módja annak, hogy az I Bike Budapest hírét terjesszük és mindenki tudjon róla, mekkora felvonulást rendezünk április 20-án. Több ezer matricánk várja, hogy bringások kezébe kerüljön. Segítesz?
2024.03.06 |  melinda