Facebook Instagram Youtube

I bike Budapest matricaosztás - terjeszd velünk a felvonulás hírét!

I bike Budapest matricaosztás - terjeszd velünk a felvonulás hírét!
2022.04.08
Olyan hamar csinálunk bringás várost Budapestből, amilyen sokan az I bike Budapest felvonuláson leszünk. És annyian leszünk a felvonuláson, amilyen sokan hallanak róla. A lehető legtöbb emberhez el kell jutnunk. Ennek egyik legjobb módja, ha a forgalmas bringás útvonalakon és nagyobb eseményeken matrica osztunk. Segíts terjeszteni az I bike Budapest felvonulás hírét!

A matricaosztás lényege, hogy bringások közt népszerű helyeken, csomópontokban, piros lámpáknál, eseményeken adunk a bringázók kezébe olyan matricát, amit zsebre tudnak tenni, vagy egyből a bringájukra ragasztani, és aminek a hátoldalán egyébként minden fontos infó le van írva.

Az alábbi matricaosztó naptárban felsoroltuk a felvonulás előtti napokat. Ami tőled kérünk, hogy add a nevedet, a helyszínt és a tól-ig időpontját annak, amikor osztani tudsz.

Vállalj el egy vagy több időpontot és helyszínt egyedül vagy a barátaiddal, vedd elő a mosolyod, és biztos örülni fognak neked!

Jelentkezni tudsz:

Itt van példa, hogyan írd be magad:

2022. április 32. szombat
Pesti alsó rakpart (autómentes szombat délután) 16:00 - 18:00: Bájker Béla és Montis Mari

2022. április 33. vasárnap
Szent Gellért tér (bicikliút lámpájánál) 17:00-18:00:
 Lelkes Lilla és Bringás Balázs

2022. április 34. hétfő
Jászai Mari tér (bicikliút lámpája): 16:30-18:00: Libakergetős Lali

Ha nem írod be a dátumot + időpontot és/vagy helyszínt, akkor nem tudunk matricát adni.


Matricát itt tudsz szerezni:

Magyar Kerékpárosklub iroda: XIII. Kárpát utca 48. munkanap 9:30-17:30

Ezeken a helyeken a nevedet és az órarendben lévő helyszínedet bemondva fogsz kapni egy csomag matricát.

Plakátozást  (hamarosan)

Letölthető, otthon nyomtatható plakátok és matricák hamarosan

Amit kérünk:

Te képviseled az I Bike Budapestet, ezért nagyon fontos, hogy légy kedves, és ne nyomulj túlságosan. Kérdezd meg adhatsz-e matricát, hallottak-e róla, majd köszönd meg, ha elveszik. De ezt úgysem kell mondanunk:)

Ha csak magadnak szeretnél matricát, akkor ne itt jelentkezz. A saját bringádra tudsz szerezni az órarendben felírt emberektől vagy majd a felvonuláson.

Ha valami miatt a bevállalt időpontban mégsem tudsz kimenni, vállalj másikat (szólj, és átírunk), vagy hozd vissza a matricákat, hogy másnak is jusson.

A felvonulás előtti héten nézd át a zsebeidet, nem maradt-e véletlenül pár darab! Oszd el azt is, vagy tedd be parkoló bringák lakatai alá!

Érdemes eseményeket is elvállalni osztogatni vagy a lekötött bringák csomagtartojára tűzni a matricát. Ha neked is eszedbe jut ilyen (nem feltétlenül "bringás" esemény, de ahova sokan mennek biciklivel), akkor javasold nyugodtan!

Osztogathatsz egyedül is, de barátokkal szórakoztatóbb.

Az is jó megoldás, ha parkoló bringák lakatai alá, csomagtartójába tűzöl (nem ragasztasz!) matricát. Ez út közben is intézhető, de érdemes ott csinálni, ahol sok bicikli parkol.

Bubi bringákra és állomásokra ne tegyetek!

Köszönjük a segítséget, hajrá!

Hogy segítheted még a felvonulást?


A naptár:

 

 

Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron