Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

350 rendezőt keresünk az I Bike Budapest felvonulásra!

Az I Bike Budapest megtartásának feltétele, hogy 350 önkéntes rendező segítse a felvonulás gondtalan lebonyolítását. Ők azok, akik a menet elején indulnak, majd megadott helyeken leállva biztosítanak 1-1 kereszteződést, közlekedési csomópontot. A menet végéhez csatlakozva ők zárják a felvonulást. Önkéntes rendező csapatunk a felvonulás lelke. Jelentkezzetek rendezőnek, nagyon nagy szükség van rátok!

I bike Budapest rendezők 2019-ben

Ki lehet rendező?

 • Aki legalább 17 éves.
 • Aki vállalja hogy a felvonulás alatt az önköltségi áron (kb. 1000 Ft lesz) megvásárolt rendezői pólóban segíti a lebonyolítást.
  (Ha már van narancssárga I Bike BP rendezői pólód, és nem kérsz újat, akkor jelezd a jelentkezésben.)
 • Aki egyetlen korty alkoholt sem iszik a felvonulás alatt és előtt.
 • Aki ha kell, hidegvérrel, pártatlanul és hatékonyan le tud rendezni egy autós-bringás, gyalogos-bringás vitát úgy, hogy utána mindenki szeret mindenkit.
 • Aki fontosnak érzi, hogy a gyalogosoknak és tömegközlekedőknek a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza a résztvevők öröme.
 • Aki hajlandó komolyan dolgozni 2-3 órát azért, hogy az I Bike Budapest-et az egész város szeresse.
 • Aki április 25-én már 12:00-ra a városligeti Királydombra tud érkezni egy kb. 2 órás, parkban heverészős eligazításra. Ne késs! Innen együtt tekerünk át a starthoz.
 • Aki esőben is eljön. (A bringázás nem időjárásfüggő)
 • Aki nem szenved rendőrfóbiában, vagy könnyen uralkodik rajta és örömmel együtt tud működni a rendőrökkel is.

Mit kapsz cserébe?

 • Egy egyre bringásabb várost, neked is köszönhetően
 • A bringás körökben legbüszkébben hordható pólót.
 • A legtöbb és legjobb bringaemeléseket útközben.
 • Élményt, barátokat, óriási köszönetet:)

A rendezők az I Bike Budapest legfontosabb láncszemei. Ekkora felvonulás egy kétmilliós városban lehetetlen nélkülük. Nekik köszönhető, hogy más nagy rendezvényektől eltérően itt nincsenek óriási fennakadások a városban, figyelni tudunk a nem felvonulókra is.

A 12:00-ás eligazításon csapatokat szervezünk a rendezőkből, akik konkrét feladatokat kapnak. Többek közt olyanokat, mint egy villamos áthaladásának biztosítása, egy park füvének megvédése az áthaladó bringásoktól, zűrösebb kereszteződésekben a gyalogosok átsegítése, vagy bizonyos útszakaszok és a járdák elzárása a bringások elől. Együttműködünk a BKK forgalomirányítóival és a Rendőrséggel is..

A menet elején mindig a megkülönböztetett színű pólós rendezők indulnak, és mindenki az előre megbeszélt hely előtt válik le, majd a menet végéhez csatlakozik, amikor az elhaladt előtte. Így egyetlen megszakítással nyugodtan végig tudod tekerni te is a felvonulást, nem maradsz ki semmi jóból. A rendezők egy tömbben haladnak, őket megelőzni, tőlük lemaradni nem lehet.

2019-től - korábbi visszajelzéseitek alapján – igyekszünk még több újítást bevezetni, ami hatékonyabbá, könnyebbé és egyszerűbbé teszi az előkészületeket és az I bike Budapest lebonyolítását. Segítjük a csapatos jelentkezéseket.
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Kérdőívben:

Töltsd ki az alábbi kérdőívet, amit ezen a linken is elérhetsz.

 

Tudnivalók a jelentkezés menetéről:

Ha a barátaiddal többen jelentkeztek, akkor külön-külön mindannyian jelentkezzetek. Mások nevében feladott jelentkezést nem fogadunk el. Lehettek együtt, ezt majd a gyűlésen jelezzétek. 

Jelentkezésedet automatikusan elfogadjuk, nem küldünk email-es értesítőt.

Ha időben jelentkeztél, és nem kaptál negatív választ, akkor biztos lehetsz benne, hogy rendező vagy. Írd be nyugodtan a naptáradba. Értesítést csak az I Bike Budapest hetének közepe felé küldünk fontos tudnivalókkal.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el. A helyek beteltéről ezen az oldalon értesítünk. Ha a jelentkezésed dátuma későbbi, mint a honlap értesítése, akkor ne várj választ, mert már lezártuk a jelentkezést.

Bocs a sok katonás szabályért, de a tapasztalatok szerint ettől megy minden zökkenőmentesen.


Mivel segíthetsz addig?

Ha nem lesztek rendezők, akkor is tudtok segíteni.

Hívjátok meg ismerőseiteket a facebook-on! Tegyétek be az eseményt csoportokba, osszátok meg a hírt, személyesen és online is, ahol lehet!

Osszatok matricát, nyomtassatok otthon szóróanyagokat, terjesszétek a plakátokat! Részletek itt.


Nagyon számítunk rátok! Ha nem lennénk meg elegen, akkor lefújnánk az egészet. Találkozunk április 25-én!

Köszi,

Áron, Bence, Kükü, Sinya és a főszervezői csapat


2015, 2016, 2017, 2018:


 

Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!