Facebook Instagram Youtube

Hírek: aktivista

350 rendezőt keresünk az I Bike Budapest felvonulásra!
Az április 23-i I Bike Budapest megtartásának feltétele, hogy 350 önkéntes rendező segítse a felvonulás gondtalan lebonyolítását. Ők azok, akik a menet elején indulnak, majd megadott helyeken leállva biztosítanak 1-1 kereszteződést, közlekedési csomópontot. A menet végéhez csatlakozva ők zárják a felvonulást. Önkéntes rendező csapatunk a felvonulás lelke. Jelentkezzetek rendezőnek, nagyon nagy szükség van rátok!
2022.03.21 |  aron
Jelentkezz 1% kampány önkéntesünknek és nyerd meg ezt az egyedi Bagaboo futártáskát!
Segíts nekünk 1%-okat gyűjteni és nyerd meg ezt az egyedi Bagaboo futártáskát. Regisztráció meghosszabbítva március 25-ig, sorsolás 2015. május 20-án!
2015.02.24 |  Emese
Rendezőket keresünk az I Bike Budapest felvonulásra! Csatlakozz!
300 rendezőt keresünk az április 22-i I bike Budapest bringás felvonulásunk lebonyolításához. A rendezők a menet elején indulnak, majd megadott helyeken leállva biztosítanak 1-1 kereszteződést, közlekedési csomópontot. A menet végéhez csatlakozva ők zárják a felvonulást. Önkéntes rendező csapatunk a felvonulás lelke. Jelentkezzetek rendezőnek, nagyon nagy szükség van rátok!
2023.03.17 |  melinda
350 rendezőt keresünk az I Bike Budapest felvonulásra! Csatlakozz!
350 rendezőt keresünk az április 20-i I bike Budapest bringás felvonulásunk lebonyolításához. Önkéntes rendező csapatunk a felvonulás lelke. A rendezők a menet elején indulnak, majd megadott helyeken leállva biztosítanak 1-1 kereszteződést, közlekedési csomópontot. A menet végéhez csatlakozva ők zárják a felvonulást. Idén először ráaadásul gyalogos rendezőket is keresünk, nem szükséges, hogy legyen biciklid! Jelentkezzetek rendezőnek, nagyon nagy szükség van rátok!
2024.02.20 |  melinda