Facebook Instagram Youtube

Jelentkezz 1% kampány önkéntesünknek és nyerd meg ezt az egyedi Bagaboo futártáskát!

Jelentkezz 1% kampány önkéntesünknek és nyerd meg ezt az egyedi Bagaboo futártáskát!
2015.02.24
Segíts nekünk 1%-okat gyűjteni és nyerd meg ezt az egyedi Bagaboo futártáskát. Regisztráció meghosszabbítva március 25-ig, sorsolás 2015. május 20-án!
 
 
 
 
Segíts nekünk 1%-okat gyűjteni és nyerd meg ezt az egyedi Bagaboo futártáskát. Sorsolás 2015. május 20-án!
 
 
 
 
 
 
2 feladatot kell teljesítened:

1. FELADAT: Rakj ki legalább 5 db plakátot bringások által jól látható helyekre!
2. FELADAT: Vegyél részt legalább 1 utcai eseményünkön!


EZT TEDD:
 
1. Regisztrálj az alább!
2. Szerezz be magadnak legalább 5 db plakátot
3. A kirakott plakátokról tölts fel fotót a Facebook eseményünkbe.
4. Vegyél részt legalább egy utcai eseményen. 
 

 
TUDNIVALÓK:
 
1. FELADAT: PLAKÁTOK
Azt kérjük tőled, hogy segíts 1% plakátjainkat terjeszteni. A3-as méretű plakátjainkat bringaszervizekbe, bringaüzletekbe, nyilvános helyekre szánjuk. Olyan helyre kellene kiplakátolni őket, ahol megengedik, sokan látják (elsősorban bringások) és ahol nincs kitéve az időjárásnak.
 1. Így jutsz hozzá: Gyere be irodánkba értük, vagy nyomtasd ki a plakátot honlapunk aljáról - lehetőleg színesben.
 2. Pontos címünk és nyitva tartásunk itt.
 3. Sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy bárkinek elküldjük vagy bárhova elvigyük a plakátokat. Ezért kérjük, elsősorban magatok próbáljátok megoldani a plakátokhoz való hozzájutást. (Ha bárhogy tudunk, azért igyekszünk segíteni, de országos szinten ezt sajnos nem tudjuk vállalni).
 4. Az 5 darab plakát kihelyezése szerintünk egy reálisan vállalható mennyiség. Többet is kitehetsz, ha van hozzá kedved, de a lényeg az, hogy jól látható, forgalmas helyekre kerüljenek. 
 5. A kirakott plakátokról tölts fel fotót a Facebook eseményünkbe.
 
2. FELADAT: UTCAI ESEMÉNYEK
Azt kérjük tőled, segíts nekünk legalább egy ilyen utcai esemény megvalósításában. Az esemény során az utcán fogjuk az 1% rendelkező nyomtatványt és az 1% szórólapot bicajosoknak közösen kiosztani. 
 
BUDAPESTIEK: 
Több utcai eseményt is tervezünk Budapesten megvalósítani, melyek pontos időpontjáról és helyszínéről a megadott email címen fogunk majd téged tájékoztatni.
 
NEM BUDAPESTIEK: 
Ha nem tudsz eljönni egyik budapesti eseményünkre sem, min. 3 fotót tölts fel arról, ahogy személyesen adod át egy forgalmas helyen a szórólapunkat egy bringásnak: 
 1. Honlapunk aljáról ki tudod nyomtatni az 1% rendelkező nyomtatványt és az 1% szórólapot is (amit kétoldalasan nyomtatva négyrét vágva szintén lehet osztani). 
 2. Keress olyan utcai helyszínt településeden, ahol könnyen sok bringával járót elérsz és kezükbe tudod adni a kinyomtatott anyagokat.
 3. Tölts fel erről 3 fotót a Facebook eseményünkbe.
 

Ha a fenti 2 feladatot teljesíted - azon túl, hogy ezáltal sokat tettél a kényelmesebb és jobb bringázásért - esélyes vagy még arra is, hogy megnyerj egy egyedileg gyártott Kerékpároklub logós Bagaboo táskát. 
 

 
IDŐPONTOK:
 
 • Regisztráció és a szóróanyagok felvétele/letöltése: MEGHOSSZABBÍTVA: 2015. március 25-ig
 • Plakátolás és plakátfotók feltöltése: folyamatosan 2015. április 31-ig
 • Utcai akciók tervezett ideje: 2015. április és május (részletek majd emailben)
 • Nem budapesti utcai akciók fotófeltöltése: 2015. május 15-ig.
 • A sorsolás időpontja: 2015. május 20. (A nyertest emailben tájékoztatjuk, és nevét Facebook oldalunkon is megosztjuk!)
 
Mindent az 1%-ról itt: http://kerekparosklub.hu/1
 
KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGED!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron