Facebook Instagram Youtube

Hírek: Budapest-Balaton

Újra fellángolt a vita a Budapest-Balaton kerékpárútvonal biatorbágyi szakaszán
Bár a kivitelezőt múlt héten bejelentették és a munka hamarosan indulhat, helyi civilek tiltakoznak a Budapest-Balaton kerékpárút Biatorbágyon átvezető szakaszának tervei ellen. A Kerékpárosklub - ahogy két éve - kerékpársávokat javasol a balesetveszélyes egyoldali kerékpárút helyett.
2020.10.21 |  aron
A Budapest-Balaton kerékpárút újratervezését javasoljuk Biatorbágyon
Biatorbágyon egyoldali, kétirányú kerékpárút építését tervezik a Budapestet Balatonnal összekötő útvonal részeként. A Kerékpárosklubot nem vonták be a szakasz tervezésébe, ezért június 6-án egy lakossági fórumon szólaltunk fel a balesetveszélyes, felesleges oldalváltásokra kényszerítő, drága és favágásokkal járó terv ellen, kétoldali kerékpársávok tervezését javasolva. A polgármesternek is elküldött javaslatunk a lakosság tetszését is elnyerte a fórumon.
2018.06.21 |  aron
Bringázni Élmény!
Március 24-én került megrendezésre a Bringázni élmény! projekt második konferenciája. A megnyitó eseményről írt cikkünket itt olvashatjátok.
2014.03.26 |  Radics Miklós
Bringázni élmény!
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) 2014. január 23-án tartotta „Hivatásforgalmi, hálózatba illeszthető kerékpárutak fejlesztésének előkészítése” című konferenciáját. A rendezvény témáját négy, egymáshoz szervesen kapcsolódó kerékpáros infrastruktúra beruházás adta:
2014.02.11 |  admin