Facebook Instagram Youtube

Hírek: Kedvezmény

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!
Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteid a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjai lesznek, így ezáltal ők is támogatóivá válnak a magyarországi kerékpáros érdekképviseleti munkának. A tagsághoz kerékpáros baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz is jutnak.
2013.11.14 |  Főszerkesztő
A német munkavállalók adómentesen kaphatnak céges biciklit
A német parlament által ősszel jóváhagyott új pénzügyi szabályozás megteszi az első lépéseket a közlekedés és ingázás adórendszerének fenntarthatóbb kialakítása felé. Mostanáig, a munkavállalóknak biztosított magánhasználatú vállalati autók és kerékpárok egy adókalapba tartoztak. Az új szabályozás szerint az eddigi adóértékek vonatkoznak a hagyományos üzemanyagú gépjárművekre, 50%-os adókedvezmény az elektromos autókra és teljes adómentesség a biciklikre.
2018.12.20 |  aron
Bánkitó fesztivál kedvezmények Kerékpárosklub tagoknak!
A Magyar Kerékpárosklub tagjai kedvezményes (22.000Ft/db helyett) 20.000Ft/db áron vásárolhatnak 3+1 napos Bánkitó fesztivál bérletet! Május 17-ig tartó tagsági akciónkban arra is lehetőséged van, hogy nyerj egy bérletet a fesztiválra. Legyél Kerékpárosklub tag és érezd jól magad az ország legbringásabb fesztiválján!
2016.05.05 |  aron
Akár több ezer forint kedvezményhez is juthatsz a tavaszi nagygenerál során klubtagságiddal!
A tavaszi nagygenerál során akár teljes éves tagdíjad árát is visszakaphatod, ha partnerüzleteinkben végezteted el a munkát! A kedvezmény sok helyen kerékpárokra, alkatrészekre, kiegészítőkre is érvényes, így tagdíjad többszöröse is visszajuthat pénztárcádba!
2015.03.20 |  Emese
Napfényes nyaralás Burgenlandban: Ausztria napos oldala
Indul a nyári sportélet Burgenlandban – a kerékpármaratontól a fertő tavi úszófesztiválig
2013.05.28 |  Emese
A MasterCard a Magyar Kerékpárosklub kiemelt támogatója, partnere
Együttműködési megállapodást írt alá a MasterCard és a Magyar Kerékpárosklub, így szervezetünk munkájának – ismét – támogatója az egyik legnagyobb bankkártya társaság.  
2013.10.21 |  Emese