Facebook Instagram Youtube

A MasterCard a Magyar Kerékpárosklub kiemelt támogatója, partnere

A MasterCard a Magyar Kerékpárosklub kiemelt támogatója, partnere
2013.10.21
Együttműködési megállapodást írt alá a MasterCard és a Magyar Kerékpárosklub, így szervezetünk munkájának – ismét – támogatója az egyik legnagyobb bankkártya társaság.  
Együttműködési megállapodást írt alá a MasterCard és a Magyar Kerékpárosklub, így szervezetünk munkájának – ismét – támogatója az egyik legnagyobb bankkártya társaság.  

UPDATE: A támogatói szerződés lejárt, így a kedvezmény is megszűnt.

 
A két szervezet között korábban már volt együttműködés: 2011-ben a MasterCard a Bringázz a munkába! kampányunkat támogatta, elősegítve ezzel annak sikerét. Most, 2013-ban magasabb szinte lépett az együttműködésünk: nem kizárólag egyik vagy másik kampányunk mögé állt a MasterCard, hanem a szervezetünk egészének működését segíti, támogatja. A megállapodásunk értelmében egy éven keresztül komoly  támogatást kapunk a MasterCardtól, ezzel ők a  Magyar Kerékpárosklub kiemelt támogatóivá váltak.
 
Az együttműködésünk keretében a MasterCard jóvoltából tagjaink is számos kedvezményben részesülhetnek: 
 
Akik MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával fizetik be tagsági díjukat, 10% kedvezményt kapnak a tagsági díjból. Új és hosszabbító tagoknak egyaránt szól a kedvezmény. 
 
Azok között, akik a tagsági díjukat MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával fizetik, 2013. decemberében egy kerékpárt sorsolunk ki. ( a sorsolásra december 21-én kerül sor)
 
 
A már ismert Kerékpárosklub tagsági ajándékozási akció keretében minden ötödik ajándékozó, aki MasterCard vagy Maestro bankkártyával fizet, egy plusz ajándék tagságit kap, és maga határozhatja meg, hogy ki legyen ennek a kedvezményezettje.
 
Minden MasterCard és Maestro bankkártyával fizetett 1 000 Ft-os adományt a Magyar Kerékpárosklub a MasterCard nevében megdupláz. 
(A fenti kedvezmények 2013. október 7-től érvényesek).
 
Szervezetünk, a Magyar Kerékpárosklub számára nagyon fontos, hogy az üzleti szféra a mai nehéz gazdasági környezetben is fontosnak tartja tevékenységünk támogatását. Munkánk minőségének, szervezetünk függetlenségének feltétele, hogy ne az állami támogatások, hanem a tagság és a piaci támogatóink teremtsék meg közösen működésünk pénzügyi alapjait.   
Ebben évek óta élen jár a MasterCard, köszönjük nekik!
 
 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron