Facebook Instagram Youtube

Hírek: dugó

A dugó önmagában nem probléma - interjú Hermann Knoflacher veterán közlekedéstervezővel
Hogyan lehetne megszüntetni a dugókat? Miért kéne gátat szabni a városainkat önmagára szabó autóközpontúságnak? Hatékonyabb a közlekedés attól, hogy gyorsabb? Miért nem jelentenek megoldást az elektromos autók? Interjú Hermann Knoflacher veterán bécsi közlekedéstervezővel a jelenlegi és jövőbeli mobilitásról.
2017.12.18 |  aron
A Ford vezetői szerint a jövő a kerékpározásé, közösségi közlekedésé és a gyaloglásé
A Ford nem pusztán autók eladásában, hanem a közlekedés tágabb értelmezésében érdekelt, mondta Mark Fields vezérigazgató az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon. Elképzelése szerint a közösségi kerékpárkölcsönzés nagy szerepet fog játszani a jövő városainak életében, ahol a forgalmi dugók helyét közösségi tömegközlekedés, kerékpárutak, zöldterületeket és szélesebb járdák veszik át.
2017.01.18 |  aron
Bringázással megúszható az árvízi dugó!
Az árvíz miatti rendkívüli forgalmi fennakadások elkerülése érdekében a Kerékpárosklub azt kéri a budapestiektől, hogy az útlezárások idején biciklivel közlekedjenek.
2013.06.10 |  Emese
Mi lesz veled, Szeged? Belvárosi autópályát terveznek a Bécsi körútra
Szegeden évtizedek óta tervben van egy 3. híd építése a Tisza fölé, mely a közút és a vasút számára is átkelési lehetőséget jelentene a folyón a város déli részén.
2023.03.13 |  dr. Csüllög Imre