Facebook Instagram Youtube

Hírek: együtt közlekedünk

Úgy gondolta, a kerékpározóknak semmi keresnivalójuk az úton. Aztán valami megváltozott
Chris Cox ausztrál aktivista története példa arra, hogy a kerékpárellenes "autós" szemlélete is megváltozhat. Olvasd el, mi történt Chris-szel!
2019.04.22 |  aron
Tömegközlekedési járművezetőkkel beszélgettünk a bringás közlekedésről
Újabb lehetőséget kaptunk a közlekedők közti árkok betemetésére a "Kávézz a helyszínelővel" beszélgetés-sorozat februári eseményén. Vörös László baleseti helyszínelő által rendezett beszélgetésen Kürti Gábor a klub elnöke és Novák Péter a dél-pesti csoportunk vezetője tudott sok tévhitet tudtunk eloszlatni a kerékpározással kapcsolatban, megismerve a sofőrök szempontjait is. Nézzétek meg a videót!
2019.02.25 |  aron
Együtt közlekedünk: Ismerjük meg egymás szempontjait, hogy hamarabb célba érjünk!
„Egy úton járunk, ezért fontos megismernünk egymás szempontjait. Együttműködve könnyebben célba érünk.” – ezt üzeni a Magyar Kerékpárosklub és az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös kampánya, mely a különböző közlekedési eszközök használóit szeretné közelebb hozni egymáshoz.
2016.06.06 |  aron
Share the road - Képzeld el: együtt közlekedünk! rajzpályázat
A "SHARE THE ROAD - Képzeld el: együtt közlekedünk!" egy rajz-, fotó- és videópályázat, 10-19 éves fiatalok számára. A fődíj egy amszterdami hétvége 2 főre. 
2014.08.11 |  admin
Miért ölitek meg a bicikliseket? - László János válasza a Totalcar cikkére
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új címe:  Miért autósoviniszta még a szakújságíró is?
2014.06.17 |  Emese