Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Hol legyenek új bringatárolók a 13. kerületben?

 
Lehetőséget kaptunk az önkormányzattól, hogy új bringatároló helyeket javasoljunk. Elég sürgős a határideje, április végére kéne leadnunk a listát. Töltsd ki a kérdőívet, 1 perc sincs az egész! 
 
A cél, hogy könnyebben legyenek megközelíthetőek a népszerű úticélok kerékpáron, egyszerűbb legyen a lakók hétköznapi bringatárolása, illetve rendezettebb legyen az utcai bicikliparkolás.
 
Kérjük, hogy elsősorban forgalomtól elzárt (fehér csíkozással felfestett) területeket, vagy kihasználatlan járdafelületeket javasoljatok.
 
A támaszok első adagja várhatóan az Újlipótvárosi Mobilitási Tervhez kapcsolódó forgalomcsillapítási munkák keretében kerülnének ki. A tervhez mi is írtunk javaslatokat.
 
Több helyszínt is javasolhattok, a kérdőívet többször is kitöltheted. Köszönjük, ha másokkal is megosztod.
 

 
Köszönjük a segítséget!
 
 
 
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

  • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.
  • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!