Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Jelentkezés a VOCA prágai konferenciájára !

Címkék:

A következő konferenciát a projektben résztvevő partnerek Prágában rendezik meg, időpontja 2012. november 15-18., témája a következő: ’Fundraising’ és 'Lobbying and building political influence'.

Részvételi feltételek a következők:

A konferencián résztvevő önkéntes (lehetőség szerint) vállalja az adott találkozó teljes időtartama alatt a részvételt.

Az önkéntesnek maximálisan adható juttatás az utazás és szállásköltség, valamint a konferencia keretein belül szervezett közös étkezés.

Az önkéntes vállalja, hogy a projekt időtartama alatt legjobb tudása és képességei szerint vesz részt a projekt céljainak megvalósításában, a szükséges projektdokumentáció elkészítésében (beszámolók, vélemények, összefoglalók, értékelések stb.), a tanultak dokumentálásában, hasznosításában, a projekt során elsajátítottak másokkal történő megosztásában.

Továbbá vállalja, hogy a projekt során megszerzett tudását, tapasztalatait a projekt lezárása után legalább 2 éven keresztül a fogadó szervezet javára hasznosítja a következő formában: dokumentáció, tudásbázis készítése, előadások, kerekasztal beszélgetések, fórumok szervezése, hatóságokkal való tárgyalások, felmérések készítése, tanácsadás, véleményezés, értékelés.

Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének (akár előadóként) a konferencián, érdeklődnek és elkötelezettek a projekt témája, a kerékpáros közlekedés és a Magyar Kerékpárosklub munkája iránt, valamint vállalják a fent felsorolt feltételeket.

Várjuk továbbá azok jelentkezését, akik saját költségen szívesen részt vennének a konferencián (az MK delegáltjaként lehetőség van a részvételnek ilyen módjára is).

Mivel az utazók létszáma korlátozott, az utazók kiválasztását az MK mindenkori elnöke, a projekt koordinátora és az önkéntes-koordinátor végzi. A kiválasztás legfőbb szempontjai: aktivitás, MK javára eddig végzett tevékenység, szakmai háttér, elkötelezettség, motiváció.

A jelentkezés módja:

A mellékelt jelentkezési lapot kitöltve, a következő címre  visszaküldve/eljuttatva:

onkenteskukackerekparosklubponthu

Postacím: Magyar Kerékpárosklub, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 2. (nyitvatartási időben személyesen is leadható)

A jelentkezés beérkezésének határideje: 2012. október 17.

CsatolmányMéret
VOCA Jelentkezési lap_Praga.doc125 kB
(VOCA Jelentkezési lap_Praga).pdf88.08 kB