Facebook Instagram Youtube

Tervvéleményezés

Szervezetünk vállalja akár elkészült tervek véleményezését, akár tervezésben való együttműködést konzultációs partnerként.

A beruházásokat mindig két oldalról igyekszünk vizsgálni. Egyfelől a létesítmény társadalmi megtérülését, másfelől a műszaki tartalmat nézzük.

  • A társadalmi igény felmérésekor kihasználjuk szervezetünk felépítését és megkeressük helyi tagjainkat, hogy elmondhassák javaslataikat. Amennyiben nem találunk helyi tagokat, úgy szükség esetén helyszíni bejárást tartunk.
     
  • A szakmai tartalmak vizsgálatát a közlekedési munkacsoportunk végzi. Ennek az önkéntesekből álló csoportnak tagjai főleg mérnökök, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a kerékpárforgalmi létesítmények terén.

A beruházás korrekt megismeréséhez ismernünk kell szinte a teljes pályázati anyagot. Így kérünk minden pályázót, hogy juttassa el számunkra (kozlekedes[kukac]kerekparosklub.hu címre) az alábbi dokumentumokat  könnyen kezelhető (.pdf kiterjesztés) formában:

  • rajzok (átnézeti, forgalomtechnikai helyszínrajzok, hossz- és keresztszelvények)
  • projektterv
  • műszaki leírás

A véleményezést 10 napos határidővel tudjuk vállalni - helyszíni bejárás nélkül. Erre a munkánkra fordított költségek fedezésére vonatkozó ajánlatunkat itt találhatják.

Az eddig elkészült vélemények itt érhetők el.

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.