Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A Föld Napján startolt a Bam! 2014-es tavaszi fordulója

A Parlament elől útnak indult a Bam! Bringairoda

2014. április 22-én reggel a Bam! Bringairoda útraindításával hivatalosan is elkezdődött a Bam! tavaszi fordulója
 
 
 
 
A Bringázz a munkába!(Bam!) kampány alkalmából a Kerékpárosklub kialakította a legbringabarátabb munkahelyet, a Bam! Bringairodát. Már munkába sem kell menned, hiszen már útközben is dolgozhatsz.
 

A Bam! Bringairoda fel van szerelve laptopokkal, fénymásolóval és kávégéppel - így minden megvan már biciklizés közben is, amire az irodai munka során szükséged lehet.
 


Április 22-én reggel a Parlament előtt sikeresen útnak indult a Bam! Bringairoda, melyen a Bringázz a Munkába! kampány szervezői, partnerei és támogatói kaptak helyet a kampány sajtóeseménye alkalmából. 

 

Az eseményről itt láthatsz fotókat.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Már korábban felvettük fejlesztési igényként. Azonban a fejlesztéseket önkéntes munkában munkahely és család mellett csinálom, így csak a fontosabb fejlesztések függvényében tudjuk megvalósítani.

toreki

Esetleg lesz rá mód, -nem az én ötletem- hogy az oklevelet csak elektronikus formában kapjuk meg, a profiloldalunkon regisztrált e-mailcímre?
Ha igen, ezt a lehetőséget tegyétek közzé légyszíves. És hogy ne egyenként keljen kiválogatnotok, tegyetek is egy ilyen célú jelölőt a profiloldalra.