Támogasd adód 1%-ával a klubot!

Mobilalkalmazás Androidra!

Nem tudod pontosan, mekkora a reggelente munkába megtett utad? Sokfelé jársz-kelsz a városban és képtelenség mérni?

Itt a megoldás: töltsd le androidos mobiltelefonos alkalmazásunkat, és a bringával letekert távolság pontosan rögzül mostantól közlekedési naplódban!

>>>>> Ide kattintva letöltheted <<<<<

 
Már letölthető az android app innen is!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Korrigalt az app, ma az 1.6-t 0.6-nak me'rte:) Jo a hallasa:)

Ma sikeresen 1 km-rel tobbet me'rt (4.6-7 korul van normalisan, ma 5.9 lett), mint amennyit mentem... igazabol mar majdnem eleg lenne az is, hogy inditaskor feldobja mint a waze, hogy ide tartasz (es a legutobbi napkozbeni cel), es amikor odaersz - nem tudom, van-e valami ellenorzes pl. sebessegre benne, hogy ez tenyleg tekeres volt, de legfeljebb annak teljesulesevel egyutt -, akkor benyalja a naplodba es leallitja magat. A stop gombot mar az irodaban jutott eszembe megnyomni, ott is osszeszedhetett mikromozgasokat, vagy hogy a gyerekkel bementem egy C alaku kerulore a suliba udvaraba.
Ja es egyik nap csak hazafele mentem (itt aludta teli almat a jargany, ugy alakult az oszi idenyzaras), azt igy is egy nap tekeresnek vette. Nem tudom, ez igy szandekos-e, en regebben amikor egyeb programok miatt egyik nap jottem, de csak masik nap mentem vissza, azt osszesen egy napi teljesitesnek regisztraltam, hiaba volt ket napra ketteszedve (ilyen azert nem nagyon ritka a mi csaladi logisztikankkal).

Ha nem jönne be, akkor másik magyar Androidos app ugyanerre
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bivia

iPhone app miért nincs?

Hát ezen azért még lenne mit csiszolni. A Stop megnyomásakor legtöbbször csak azt írja ki, hogy "adatok feltöltése sikerült", de nem áll meg és nem is írja ki a letekert kilométereket. Ha megnyomom még egyszer, akkor már igen, de ilyenkor meg duplán tölti fel a távolságot.

Ellenőrzésként legalább visszajelezhetné, hogy a weboldal szerint hol tart a teljes napi számláló, ez alapján lehetne tudni, hogy szükséges-e kézzel utólag javítani.

FIREFOX1996: "Ha indulásakor elfelejted bekapcsolni, akkor utólagos kell neten bejelentkezned bam.hu-ra, és módosítanod a letekert km-eket..."
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ez hiba lenne...

ilyet miért nem lehet?
http://www.urbancyclr.com/

IOS?

Még sokat kell fejlődni az app-nak:
- Nem láttom a letekert km-eket
- Ha indulásakor elfelejted bekapcsolni, akkor utólagos kell neten bejelentkezned bam.hu-ra, és módosítanod a letekert km-eket...
- Nincs lehetőség app-on keresztül módosítani a letekert km-eket.
- A profilomat nem látom.
- Ennél sokkal jobb az Open GPS Tracker nevű alkalmazás az app Store-ből... Ajánlom mindenkinek!

Jajj, azért január óta beleférhetett volna egy Play Store regisztráció (tudom, tudom, $25-ba kerül), akkor most sokkal többen érnék el (sokan nem szeretik bekapcsolni az "ismeretlen források"-at sem). :(

Sziasztok!
A Play Áruházban van egy "Bringázz A Munkába" nevű alkalmazás, amelyet az "appsters.me" készített. A leírása így kezdődik: "A BAM projekt hivatalos alkalmazása", viszont maga az alkalmazás csak egy linket tartalmaz a BAM oldalára. Mondjuk ha alaposabban megnézi valaki, látszik, hogy 2013.02.28-án frissült utoljára, tehát biztosan nem új.
Viszont nagyon megtévesztő, érdemes lenne jelezni a szerzőknek, hogy ne használják a BAM nevét.
Üdv,
Balázs

Sziasztok!
Bringázz A Munkába a neve az applikációnak, ha nem a Play Store-ból telepíted, akkor a telefonod biztonsái beállításainál engedélyezni ekll, hogy "ismeretlen forrású" appokat is lehessen telepíteni rá. A telepítés nekem sikerült, de nem használtam még, így erről nem tudok véleményt mondani. :)

Milyen neven szerepel a Play store-ban? Nem találom. Köszönöm!

Sziasztok, wp-re lesz ennek működő verziója, nagyon jó lenne.

Tudnátok segíteni a telepítésben? Nekem nem sikerüll eddig. Valami leírást kitehetnétek a holnapra, sokat segítene. Előre is köszi. :)

Milyen android verziótól érhető el? (Nekem 2.1-n valamiért nem engedi telepíteni)

Létezik ez az applikáció?