Facebook Instagram Youtube

Évzáró bringás házibuli - a Kerékpárosklub irodájában

Évzáró bringás házibuli - a Kerékpárosklub irodájában
2014.11.01
Gyertek velünk forraltborozni, látogassatok meg minket irodánkban, ismerkedjünk meg egymással, nézzétek meg, hol dolgozunk és mivel foglalkozunk a Kerékpárosklubban! Forraltborozzunk egyet és búcsúztassuk el közösen ezt az évet.

Gyertek velünk forraltborozni, látogassatok meg minket irodánkban, ismerkedjünk meg egymással, nézzétek meg, hol dolgozunk és mivel foglalkozunk a Kerékpárosklubban! Forraltborozzunk egyet és búcsúztassuk el közösen ezt az évet.

A menü és a program:


Folyamatosan bringás rövidfilmek fognak menni kivetítőn, lesz DJ, forralt bor és speciális bringás zsíros kenyér, amilyet még fogadjunk, hogy nem ettél soha! Mi is készülünk saját készítésű finomságokkal, és ha van kedved, örülnénk, ha te is hoznál egy kis házilag készített harapnivalót.

 

 

 

Hozz bringás ételt!

A legjobb, legbiciklisebb ételek díjat nyernek! Legyen akár bicikliformájú, vagy alkatrészformájú, vagy legyen bringás tálban, vagy bringás szalvétával vagy más bringás kiegészítővel! Ne fogd vissza kreativitásod!

 

Panelbeszélgetések is lesznek, ahol felteheted kérdéseidet stábunknak, elmondhatod véleményed, javaslataidat - a Bam!-mal, a kerékpározással és civil szervezetünk munkájával kapcsolatban.

  • Kíváncsiak vagyunk véleményedre, hogyan változtatnál a Bam!-on, mit szeretnél, a jövőben hogyan alakuljon a kampány.
  • A kerékpározás ügye is téma lesz: a jelenlegi tervek, fejlesztések, problémák. Láss bele munkánkba, beszélgessünk közösen!
  • A beszélgetéseket László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke vezeti

Szeretettel várunk mindenkit!

Pontos időpont: 2014. november 22, 17:00
Helyszín: 1133 Budapest, Kárpát utca 48.

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron