Facebook Instagram Youtube

Kerékpáros felelősség-, baleset- és lopásbiztosítás

2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes biztosításos tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségbiztosítással és biciklilopás esetére vagyonbiztosítással is. Partnerünk a Posta Biztosító.

Ha baleset ér

Kárbejelentést a hello Bringás applikációban tudsz tenni a Kárbejelentés menüpontban. A szerződésszámod a következő: 1208098000001.

További (email) elérhetőség kárbejelentéshez: karinfo@hello.hu.

Értelemszerűen töltsd ki az összes csillaggal jelölt adatot és információt.

Amennyiben a profilodban előzőleg elmentetted a Kerékpárosklub kártyán szereplő sorszámod , akkor ez az adat már előre lesz töltve neked.

A biztosítás a tagságod kiváltását követő hónap első napjától él. Tehát, ha február 15-én léptél be a klubba, akkor a biztosításod március 1.től érvényes. Minden más szolgáltatást azonnal igénybe tudsz venni.

FONTOS! Lopáskár esetén minden esetben szerezz be rendőrségi jegyzőkönyvet, amit a káresemény további adatai részben tudsz befényképezni. Ha szükséges, a kitöltött adatlapot a „Web-en folytatom” gombbal el tudod menteni, és később a weboldalra bejelentkezve folytathatod a kárbejelentést.

Lopáskárra akkor él a biztosítás, ha regisztráltál a Hello bringás alkalmazásban, majd az „Irányítópult/Profil adatok/Kerékpár” adatai menüben megadod a Kerékpáros klubkártyán szereplő sorszámod és ugyanitt feltöltesz egy jó felbontású, oldalnézeti képet a bringádról.

A biztosító kérni fogja a szerződésszámot / biztosítási kötvényszámot:

  • A szerződésszámod a következő: 1208098000001
     

 


 

Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.