Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Autómentes Déri tér 2013

Az Autómentes Nap igazán bringázásra csábító időjárással köszöntötte azokat, akik a gépkocsi helyett a bringát választották ezen a napon. Szép számban látogatták meg a Déri téren lévő városi rendezvényt. A Kerékpárosklub sátránál egész délelőtt egymásnak adták a helyet az ifjú bringások és szüleik. A gyerekek nagyon lelkesen dolgoztak a közlekedési témájú feladatlapjainkon, és bringás kérdéssorokon. A szülőket addig bringás témájú KRESZ feladatlappal késztettük gondolkodásra. A jutalom matricák ezúttal is büszkén kerültek fel a bringákra.

 

A bringás térképünk nagy érdeklődésre tartott számot

 

Sátorbontás előtt már kiürült a tér

 

Nagy érdeklődésnek örvendett ezúttal is a bringás tanácsadó tablósorozatunk. Több kerékpáros is szívesen vette szemügyre a kerékpározásra ajánlott kis forgalmú utcákat bemutató térképünket. Sokan szerettek volna hazavinni egyet ebből az új ötletünkből. Reméljük a következő rendezvényünkre már sikerül támogatót találnunk a gyártásához, hogy otthon is tanulmányozható legyen.

Ezúttal is nagy sikere volt a Bebiciklizésnek, ismét teljes létszámmal indult a csapat.

 

A KRESZ totót nem csak kijavítjuk, hanem el is magyarázzuk a kérdéses részeket

 

Már félig kész a bringás színezős feladat

 

Rajtra készen a Bebiciklizés csapata

 

Térkép az ajánlott kerékpáros útvonalakról Debrecenben

 

Köszönjük a rendezvény szervezésében résztvevő partnereink segítségét: DMJV ÖnkormányzataDKV, H-B Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (OBB), Közlekedés Biztonságáért Alapítvány, jobringa.hu.

 

Köszönjük Rácz Gábor túravezetőnek a Bebiciklizés szakszerű vezetését és a Gabi Triál-nak a sátrat és a pad garnitúrát a jobringa.hu-nak!

 

Tekerjünk továbbra is minden nap, legyen minden napunk autómentes!