Facebook Instagram Youtube

2013.őszi Bam! záróbuli

2013.őszi Bam! záróbuli
2013.10.31
Cimkék: Érdeklődőknek
Véget ért a Bam!, letekertetek 1.4 millió kilométert, ideje, hogy megünnepeljük és a jól megérdemelt díjakat is kiosszuk.Egy nagy bulival készülünk November 9-én, gyertek minél többen!Kérjük, itt regisztrálj, hogy tudjuk, mennyi forró teával készüljünk :-)Ízelítő a programból:

Véget ért a Bam!, letekertetek 1.4 millió kilométert, ideje, hogy megünnepeljük és a jól megérdemelt díjakat is kiosszuk.

Egy nagy bulival készülünk November 9-én, gyertek minél többen!

Kérjük, itt regisztrálj, hogy tudjuk, mennyi forró teával készüljünk :-)

Ízelítő a programból:

  • Bemutatjuk az eddigi Bam! reklámfilmjeinket.
  • Megmutatjuk nektek, hogy készült a legutóbbi Bam! filmünk: egy élő werkfilmet láthattok
  • Megtudhatod, mi az a fingerbike és hogyan kell profin használni
  • Láthattok furcsa bringákat és egyéb kétkerekű járműveket, ki is próbálhatjátok őket, sőt, egy vetélkedőn össze is mérhetitek tudásotokat
  • Megnézhetitek a Kádár Viktor által rendezett "A város lekerekítve" című dokumentumsorozat mind a négy eddig elkészült filmjét
  • a Mobile 2020 - Bam! közös videópályázatának nyertes filmjeit is láthatjátok
  • az estét pedig a videópályázat és a Bam! díjkiosztója koronázza

Pontos időpont: 2013. november 9., 14:00-18:00

A helyszín: a budapesti Gödör Klub. Figyelem, már nem az Erzsébet téren van, az új cím: 1061 Budapest, Király utca 8-10.


View Larger Map

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron