Facebook Instagram Youtube

I Bike Budapest 2016 közösségi videó

2017.03.27
Nézd, ilyen volt a 2016-os felvonulás a résztvevők felvételei alapján!

 Rajta vagy? Add tovább, ha ott voltál vagy jössz idén, tegeld be, akikkel együtt tekertél, találkozzunk 2017. április 22-én, az új útvonallal visszatérő I Bike Budapesten! Jelöld vissza az eseményt, hívj barátokat: https://www.facebook.com/events/16584...Plakát- és matricaosztó gyűlés jövő héten lesz, ennek az eseménye is hamarosan érkezik. Rendezői jelentkezések szintén a jövő héttől. Megszerettük a közösségi videózást, mert ez adja a legtöbb nézőpontot. Idén is várjuk a felvételeiteket link vagy fájl(küldő) formában az ibikebudapest [kukac] kerekparosklub.hu címre. Köszönjük a felvételeket! Jó tekerést, itt a tavasz, találkozunk április 22-én! Addig is minden lájk, megosztás és meghívás segít, hogy ne maradjon ember, aki nem tud róla! Támogasd adód 1%-ával a bringás fejlődésért dolgozó - az ibikebp-t is szervező - Magyar Kerékpárosklub munkáját! Katt ide: http://kerekparosklub.hu/1 Adószám: 18245402-2-41 Ne maradj le semmiről: Fontos infók egy helyen: http://kerekparosklub.hu/ibikebudapest Email-es riadólánc: http://eepurl.com/bhFUZn https://www.facebook.com/ibikebudapest http://instagram.com/ibikebphttp://ibikebp.tumblr.com/ https://twitter.com/ibikebp https://www.facebook.com/MagyarKerekp... Aktivista fb csoport: https://www.facebook.com/groups/15763... Zene: Stickybuds and K+lab Ft. Kwadi - Clap Ya Hands Now (Westwood Rec. 2017)

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron