Facebook Instagram Youtube

A Föld Napján startolt a Bam! 2014-es tavaszi fordulója

A Föld Napján startolt a Bam! 2014-es tavaszi fordulója
2014.04.17
A Parlament elől útnak indult a Bam! Bringairoda

A Parlament elől útnak indult a Bam! Bringairoda

2014. április 22-én reggel a Bam! Bringairoda útraindításával hivatalosan is elkezdődött a Bam! tavaszi fordulója
 
 
 
 
A Bringázz a munkába!(Bam!) kampány alkalmából a Kerékpárosklub kialakította a legbringabarátabb munkahelyet, a Bam! Bringairodát. Már munkába sem kell menned, hiszen már útközben is dolgozhatsz.
 

A Bam! Bringairoda fel van szerelve laptopokkal, fénymásolóval és kávégéppel - így minden megvan már biciklizés közben is, amire az irodai munka során szükséged lehet.
 


Április 22-én reggel a Parlament előtt sikeresen útnak indult a Bam! Bringairoda, melyen a Bringázz a Munkába! kampány szervezői, partnerei és támogatói kaptak helyet a kampány sajtóeseménye alkalmából. 

 

Az eseményről itt láthatsz fotókat.

 

Kapcsolódó hírek

A kerékpározás 7 fő előnyét bemutató kampányt indítottunk

Ha menned kell valahova, inkább bringázz! – olvasható a plakátokon, melyek kihelyezésével a Magyar Kerékpárosklub rendhagyó Bringázz a Munkába kampányának új epizódja indult el Budapesten. A BKK megállóiban a „miért?” kérdésre is választ adnak: biciklin könnyebb tartani a távolságot, nem kell dugóban ülni és parkolóhelyet keresni, az immunrendszert mellett a szívet is erősíti, a város levegőjével is jót tesz és még a kedvünk is jobb lesz tőle. A 13 éve zajló, a koronavírus miatt újratervezett Bringázz a Munkába kampányban először kórházak és szociális intézmények dolgozói kaptak bicikliket, az új szakaszban online és BKK megállókban népszerűsítik a kerékpározást.

2020.06.02 |  aron
Ezúttal józsefvárosi szociális segítők kaptak Csepel adománykerékpárokat

Öt kerékpárt adományozott ingyenes használatra a Csepel Zrt. a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, hogy a központ munkatársai és önkéntesei könnyebben elérjék a segítségre szorulókat. A kerékpárokat hétfőn délelőtt vette át Takács Gábor, a központ vezetője.

2020.05.27 |  aron
Adománybringákat kapnak egészségügyi és szociális dolgozók az idei Bringázz a Munkába kampányban

20 darab kerékpárt adtak át a Szent László kórház dolgozóinak a 13 éve zajló Bringázz a Munkába kampány részeként, amely ezúttal a koronavírusra való tekintettel az egészségügyi és szociális dolgozók megsegítéséről és a kerékpározás egészségi előnyeiről szól. A vírushelyzet miatt rendhagyó formában, biciklis szervezetek és vállalkozások széles összefogásával szervezi meg a Magyar Kerékpárosklub a 2020-as Bringázz a munkába! kampány tavaszi fordulóját. A kerékpáros közlekedést népszerűsítő kampánynak a kijárási korlátozások idején módosul az üzenete: Maradj otthon, de ha menned kell, inkább bringázz!

2020.04.17 |  aron