Facebook Instagram Youtube

A Magyar Kerékpárosklub - működése során először - autós reggelit szervez

A Magyar Kerékpárosklub - működése során először - autós reggelit szervez
2015.04.29
Vendégül látunk minden autóst egy finom reggelire, ha aznap biciklivel érkezik és feltölt a reggeli Facebook eseményébe egy helyszínen fotózott szelfit magáról jogsija/slusszkulcsa vagy forgalmija társaságában.

Kedves Autós barátunk!

Szeretnénk vendégül látni Téged egy finom reggelire! 
Két feltételünk van: érkezz bringával, és hozd el jogsidat, forgalmidat vagy slusszkulcsodat:

  • Érkezz biciklivel a Kerékpárosklub bringás reggeli egyik helyszínére.
  • Csinálj egy szelfit az egyik Kerékpárosklub reggeli helyszínen jogsid/kocsikulcsod vagy forgalmid társaságában.
  • Töltsd fel a fotót a Kerékpárosklub bringás reggeli Facebook eseménybe, és nyerd meg a 2 fős luxushétvégét a Szentendrei szigeten található Rosinante szállodában.
  • A feltöltés határideje 2015. május 8. éjfél.
  • Sorsolás: 2015. május 11.
  • A nyertes nevét a Kerékpárosklub honlapján és a Kerékpárosklub bringás reggeli Facebook eseményben is közzétesszük.

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron