Facebook Instagram Youtube

Bam! plakátok - Gyere és vidd!

Bam! plakátok  - Gyere és vidd!
2013.04.18
Először jelezd felénk, hány darab plakátra van szükséged, majd visszaigazolás után viheted magaddal!

Először jelezd felénk, hány darab plakátra van szükséged, majd visszaigazolás után viheted magaddal!

 

 

Kedves bringás Barátunk!

Bár megkésve, de megérkeztek a 2013. tavaszi Bringázz a munkába! kampány plakátjai. Szeretnénk eljuttatni hozzátok, hogy ki tudjátok rakni a munkahelyeteken, iskolákban és hivatalokban, ezzel is bíztatva kollégáid, iskolatársaid részvételét a kampányban!

Budapesten a II. kerület Kis rókus utca 2. szám alatti irodánkban lehet átvenni őket. Budapesten kívül elsősorban azokba a nagyvárosokba tudjuk eljuttatni, ahol önkéntesekből álló, aktív területi szervezet képviseletünk van.

Ha csak postai úton lehetséges eljuttatni hozzád, azt is jelezd és megpróbáljuk teljesíteni kérésedet!

IGEN, SZERETNÉK BAM! PLAKÁTOT!

Plakátigényedet jelezd felénk legkésőbb 2013. május 3-án 24 óráig.

Üdvözlettel:

Bam! csapat

A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg a Kerékpáros Magyarország Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a kampány kezdeményezője és a védjegyoltalom jogosultja hozzájárulásával.

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron