Facebook Instagram Youtube

Béreld ki te is a Bam! bringairodát

Béreld ki te is a Bam! bringairodát
2014.04.15
Már munkába sem kell menned, hiszen bringázás közben is dolgozhatsz. A Bam! alkalmából kifejlesztettük az igazi bringabarát munkahelyet. Béreld ki most!

A Bam! alkalmából kialakítottuk nektek a Bam! Bringairodát, hogy ne kelljen munkába menned, hanem már útközben is dolgozhass!

Legyen részed egy különleges élményben!

Hívd a Dürer Kertet ezen a számon +36-70/451-7832 és kérd a Bam! bringairodát !***

Béreld ki te is munkatársaiddal a Bam! bringairodát, ami egy igazi vicces kerékpárosbarát munkahely! Sőt: már dolgozni sem kell menned, hiszen már útközben dolgozhatsz: van rajta laptop pizzásdobozból, valamint papírmasé fénymásoló és kávéautomata!


Szeretnétek kicsit kikapcsolódni munka után?

Céges csapatépítésen gondolkodtok, és nem tudjátok, mi legyen a program?

Most itt az egyedülálló alkalom, hogy április 22 és május 30. között közösen tekerhetitek Budapest utcáin ezt az igazi munkabarát kerékpárt, a Bam! bringát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** Fontos: a bérlés feltételeiről, az árakról a Dürer kertnél kell érdeklődni a fenti számon. A bérléssel kapcsolatos bármilyen kérdésben a Magyar Kerékpárosklub, mint a Bringázz a munkába! kampány szervezője nem illetékes, az a Magyar Kerékpárosklub hatáskörén kívül áll.

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron