Facebook Instagram Youtube

Bringaexpo 2013

Bringaexpo 2013
2013.03.01
Az 1-es számú bejáratnál ingyenes, őrzött kerékpárparkolóval várunk Benneteket.

Az 1-es számú bejáratnál ingyenes, őrzött kerékpárparkolóval várunk Benneteket. Keressetek minket a kiállítás teljes időtartama alatt (2013. február 28. - március 3. között reggel 10 órától este 18 óráig) a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (1101 Budapest Albertirsai út 10.) a G pavilon 27-es standján.

Ha most lépsz be vagy hosszabbítod meg tagságodat, értékes nyeremények várnak ! Részletek itt !

Ha nem tudsz személyesen eljönni, akkor látogasd rendszeresen weboldalunkat, hiszen itt folyamatosan tudósítunk benneteket a helyszíni történésekről. ** KÉPGALÉRIÁNK ITT ÉRHETŐ EL **

Ha nem Budapesten laksz, használd ki a vasúti kedvezményt: 50%-os kedvezménnyel jöhetsz MÁV-on: alkalmi menettérti jegyet kell venned, amit Bringaexpo MÁV standján lepecsételnek. Részletek itt. (és tagságival további 25%-ot tudsz spórolni a kerékpárjegyed árából)

Szolgáltató partnereinkkel együtt állítunk ki, így találkozhatsz standunkon

  • az Uniqa biztosítóval, aki a Kerékpárosklub tagsági kártyához járó baleset és felelősségbiztosítás mögött áll. A biztosításról itt tudhatsz meg többet
  • a CIB Bankkal, aki kedvezményes számlavezetést biztosít tagjainknak. A részletes kedvezményekről itt olvashatsz
  • a MÁV-Start Zrt.-vel, aki 25% kedvezményt ad a kerékpárszállítási díjból, ha van Kerékpárosklub tagsági kártyád

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron