Facebook Instagram Youtube

Május 11-én Közgyűlés. Itt olvashatóak a megvitatandó dokumentumok és pályázatok

Május 11-én Közgyűlés. Itt olvashatóak a megvitatandó dokumentumok és pályázatok
2014.04.10
Kedves Tagtársunk!Ismét eltelt egy év, egyike a talán legsikeresebb éveinknek. Itt az ideje, hogy összeüljünk, hogy együtt értékeljük az évet, beszéljük meg a terveinket. Ezért ezúton (és természetesen személyes meghívóban is, amit a mai napon minden - érvényes tagsággal rendelkező - társunknak elektronikusan küldünk el) összehívjuk a 2013-as évet lezáró rendes közgyűlésünket. A megtárgyalandó napirendekhez szükséges dokumentumokat az alábbi linkekre kattintva olvashatjátok el.

Kedves Tagtársunk!

Ismét eltelt egy év, egyike a talán legsikeresebb éveinknek. Itt az ideje, hogy összeüljünk, hogy együtt értékeljük az évet, beszéljük meg a terveinket. Ezért ezúton (és természetesen személyes meghívóban is, amit a mai napon minden - érvényes tagsággal rendelkező - társunknak elektronikusan küldünk el) összehívjuk a 2013-as évet lezáró rendes közgyűlésünket. A megtárgyalandó napirendekhez szükséges dokumentumokat az alábbi linkekre kattintva olvashatjátok el.

Közhasznúsági jelentés

Alapszabály (Az új Civil törvény által előírt változtatások,  korrektúrásan, hogy látható legyen, mit változtattunk mire)

Pénzügyi terv

A megszokott napirendi pontok sora ezúttal kiegészül egy választással is, Veszelovszki Zsolt elnökségi tagunk lemondott, helyére újat kell választanunk. Egy jelöltünk van a posztra, olvassátok el a bemutatkozását.

A közgyűlés megszervezésében - ahogy korábban is sokszor - a Holdudvar segít támogatásával. Köszönjük!

Számítunk részvételedre, gyere el a Közgyűlésünkre.

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívunk a 2014. május 11-én 14,00 órakor kezdődő közgyűlésünkre. 

Helyszín: Holdudvar, Margitsziget.

Napirend:

  • Levezető elnök, lebonyolítást segítők megválasztása, napirend elfogadása,
  • Beszámoló a 2013-es évről, tartja az elnök,
  • Ellenőrző bizottság beszámolója,
  • Szavazás a beszámolók, közhasznúsági jelentés elfogadásáról,
  • 2014-es gazdálkodási terv bemutatása, vitája és végszavazása,
  • Új elnökségi tag/ok megválasztása: jelöltek bemutatkozása, titkos szavazás,
  • Alapszabály módosítás,
  • Egyéb

Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes, 2014. Május 11-én 14:30 órára ezúton összehívjuk a megismételt közgyűlést, azonos helyszínre.

Kerékpár tárolási lehetőség van, hozz lakatot!

 

Budapest, 2014 április 10.

                                                                                    László János

                                     Elnök

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron