Facebook Instagram Youtube

Pályázat a Magyar Kerékpárosklub Ellenőrző Bizottsági tagságára

Pályázat a Magyar Kerékpárosklub Ellenőrző Bizottsági tagságára
2015.05.04
A Magyar Kerékpárosklub ezúton keresi az új Ellenőrző Bizottságba (EB) azok jelentkezését, akik elkötelezettek a szervezet által képviselt célok elérésében, személyes munkájukkal és szaktudásukkal aktívan részt kívánnak venni annak munkájában.

Pályázati kiírás a Magyar Kerékpárosklub Ellenőrző bizottsági tagságára

A Magyar Kerékpárosklub ezúton keresi az új Ellenőrző Bizottságba (EB) azok jelentkezését, akik elkötelezettek a szervezet által képviselt célok elérésében, személyes munkájukkal és szaktudásukkal aktívan részt kívánnak venni annak munkájában.

A munkába álló 3 tagú EB feladata a következő 3 évben - mint eddig is - elsősorban az  egyesület működésének és gazdálkodásának az ellenőrzése az elnökségtől függetlenül.

A  2006 óta fejlődő, mára országosan ismert és elismert szervezetünket az új kihívásoknak megfelelő, az eddiginél sokkal professzionálisabban dolgozó, a tagság által támogatott és pénzügyileg is stabil szervezetté kell tenni. Ehhez nagyon fontos, hogy független és hozzáértő szakemberek ellenőrizzék és javaslataikkal segítsék a törvények betartását és a tagság érdekeinek érvényesülését.

Várjuk a jelöltek rövid bemutatkozóját, motivációinak és terveinek ismertetését, például arra vonatkozóan, hogyan akarja betarta(t)ni az alapszabályt, a jogszabályokat és a saját vállalásait az elnökséggel, és hogyan végezné az alapszabályban leírt feladatait. Kérjük, hogy a pályázat az általános adatokon kívül feltétlenül tartalmazza a következőket:

  • Milyen szakmai képzettsége, gyakorlata van?
  • Mit szeretne elérni az EB-n belül végzett munkájával?
  • Mit tart a legfontosabb célnak a szervezet életében?
  • Fénykép a jelöltről.

A pályázatokat elektronikusan kérjük az alábbi címre küldeni:

info [kukac] kerekparosklub.hu

Beküldési határidő: 2015 május 11.

A jelentkezők által elküldött pályázatokat a honlapon nyilvánosságra hozzuk. Az új EB megválasztására a 2015 május 16-án megtartandó Közgyűlésen kerül sor, ahol a jelölteknek lehetőségük van egy maximum 5 perces bemutatkozóra.
 

Címlapkép innen

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron