Facebook Instagram Youtube

Újraindul a Kerékpárosklub hírlevele

Újraindul a Kerékpárosklub hírlevele
2011.12.13
Egy hosszabb szünet után újraindítjuk hírlevelünket.  Havonta egyszer küldünk majd a fontosabb hírekről és eseményekről egy összefoglalót a feliratkozóknak, így akik nem látogatják rendszeresen honlapunkat, azok is követhetik munkánkat. A hírlevélről igen egyszerű leiratkozni: minden levél alján lesz egy link a leiratkozáshoz.Tagjainknak pedig évi max. 1-2 alkalommal körlevelet küldünk, csak a nagyon fontos, tagságot érintő változásokkal kapcsolatban.

Egy hosszabb szünet után újraindítjuk hírlevelünket.  Havonta egyszer küldünk majd a fontosabb hírekről és eseményekről egy összefoglalót a feliratkozóknak, így akik nem látogatják rendszeresen honlapunkat, azok is követhetik munkánkat. A hírlevélről igen egyszerű leiratkozni: minden levél alján lesz egy link a leiratkozáshoz.

Tagjainknak pedig évi max. 1-2 alkalommal körlevelet küldünk, csak a nagyon fontos, tagságot érintő változásokkal kapcsolatban.

Hírlevelünkre az alábbi módon iratkozhatsz fel

  • Lépj be a Kerékpárosklub honlapjára. (Ha nincs még felhasználóneved, regisztrálj! Nem kell más hozzá, mint egy e-mailcím és felhasználónév.)     
  • Belépés után a „profilom” gombra kattintva a legördülő menüben választ ki a „saját adatok” pontot.


     
  • Ekkor megjelennek a személyes adatlapod, itt a „Hírlevelek kezelése” linkre kell kattintanod. (A személyes adatlapon szerkesztheted a többi adatodat is, kitöltheted a tagregisztrációs úrlapot, önkéntesnek jelentkezhetsz, vagy akár vállalatot is regisztrálhatsz.)     
  • Válaszd ki a megfelelő hírlevelet, klikk a mentésre és kész is! (jelenleg csak egy opció van, később a kampányaink hírlevelére is fel tudsz itt iratkozni.)

 

Az első hírlevelet várhatóan december végén küldjük.

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron