Facebook Instagram Youtube

Hírek: Bubi

Több mint 80 biciklivel tiltakoztunk a Bubi bezárása ellen a BKK székházánál
A Magyar Kerékpárosklub felhívására vasárnap – gyülekezésmentes egyéni akcióként – több mint 85 Bubit lakatoltak a BKK székháza elé a közbringa-rendszer hétfői bezárása miatt tiltakozva. Bár ideje felújítani a Bubit, a szükségtelenül hosszú leállás elveszi az egészséges közlekedés lehetőségét azoktól, akik Bubival kerülték volna el a fertőzésveszélyt – üzente az akcióval a Kerékpárosklub.
2020.11.30 |  aron
A közbringa világhódító útja
Két keréken az anarchista provokációtól a nagypályás kapitalizmusig. A bringás közlekedést elérhetőbbé tenni kívánó közbringarendszerek fejlődéstörténete és kihívásai a különböző üzleti modellek tükrében.
2018.07.04 |  aron
Közbringára is érvényes a Kerékpárosklub tagsággal járó biztosítás
Mint ismeretes, Magyar Kerékpárosklub tagságihoz lehet kérni baleset- és felelősségbiztosítást is, mely nem csak saját kerékpárra vonatkozik, hanem közbringákra(!) is.
2014.11.11 |  Emese
Az új MOL BUBI állomások többségénél hibákat találtunk, itt vannak a megoldási javaslataink
2015-ben 22 új állomással és 50 biciklivel bővül a fővárosi közbringa-rendszer. Az állomások egy része nem megfelelő helyre került, nehezen megközelíthető, zavarja a gyalogosforgalmat.
2015.07.07 |  aron
Végre elindul a MOL Bubi!
Nagyon örülünk, és saját sikerünknek is tartjuk, hogy végre elindul a MOL Bubi. A közbringarendszer külső kerületekbe való kiterjesztésével és széles körű használatával Budapest lehet az egyik legélhetőbb európai főváros. 
2014.09.06 |  Emese
Újabb valódi lépés Budapest belső részén a kerékpározás elterjedése felé: megindult az utak átépítése
A 2009 óta tartó BUBI fejlesztési folyamat egyik fontos – talán legfontosabb – lépése, hogy az utak kisebb átalakításával most jobban kerékpározhatóvá teszik a budapesti belvárost.
2013.12.21 |  toreki