Facebook Instagram Youtube

Hírek: adomány

Támogasd 1%-oddal a bringás fejlődésért végzett munkánkat! Adószámunk: 18245402-2-43
Szakmai munkánknak alapja, hogy megőrizhessük függetlenségünket. A stabil pénzügyi helyzet megteremtése nélkületek megvalósíthatatlan. Köszönjük mindenkinek, aki figyelemmel kíséri munkánkat és adója 1%-ával támogat bennünket.
2021.01.14 |  aron
Ezúttal józsefvárosi szociális segítők kaptak Csepel adománykerékpárokat
Öt kerékpárt adományozott ingyenes használatra a Csepel Zrt. a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, hogy a központ munkatársai és önkéntesei könnyebben elérjék a segítségre szorulókat. A kerékpárokat hétfőn délelőtt vette át Takács Gábor, a központ vezetője.
2020.05.27 |  aron
Megérkeztek az I Bike Budapest pulóverek és esőkabátok, új minta is van!
Megjött az ősz és közeledik az ajándékozó szezon is, úgyhogy feltöltöttük az I Bike Budapest raktárat. Régi és új mintájú pulcsik, pólók és táskák várnak rátok!
2016.11.26 |  aron
Limitált szériás I Bike Budapest pulcsik készültek
Csináltunk nagyon limitált szériás, sötétkék, uniszex, kapucnis pulóvereket, amiket a Lánchíd átjárhatóságáért tartott bringás felvonuláson tudsz beszerezni, ha min. 5000 ft adománnyal támogatod a Magyar Kerékpárosklubot.
2015.09.20 |  aron
Sok kicsi sokra megy: neked pár forint, nekünk a napi működésünk!
Már 9 budapesti bringaboltban is támogathatod a bringás fejlődést! Függetlenségünk biztosítékai ti vagytok, munkánkat ti teszitek lehetővé. 
2015.03.16 |  Emese
Amit nem tudtál a Tour de Voksról
Köszönjük, hogy ilyen sokan egyetértettetek céljainkkal, követtétek országos Tour de Voks eseményeinket és részt vettetek a felvonulásokon. Közös célunk, hogy településeinken a következő 5 év városvezetései elköteleződjenek az élhetőbb városok kialakítása iránt.. 
2009.09.30 |  Emese