Facebook Instagram Youtube

Megérkeztek az I Bike Budapest pulóverek és esőkabátok, új minta is van!

Megérkeztek az I Bike Budapest pulóverek és esőkabátok, új minta is van!
2016.11.26
Megjött az ősz és közeledik az ajándékozó szezon is, úgyhogy feltöltöttük az I Bike Budapest raktárat. Régi és új mintájú pulcsik, pólók és táskák várnak rátok!
Megjött az ősz és közeledik az ajándékozó szezon is, úgyhogy feltöltöttük az I Bike Budapest raktárat. Régi és új mintájú pulcsik, pólók és táskák várnak rátok! Támogasd a Kerékpárosklubot és vigyél haza egy bringás ajándékot!
 
Pár hete megkérdeztük a facebook-on, legyenek-e újra I Bike Budapest kapucnis pulóverek. Azt mondtátok, hogy legyen. Azt is megkérdeztük, hogy a klasszikus logóval, vagy a tavasszal népszerű új pólók sárga stenciles mintájával gyártsuk-e az új szériát. A klasszikusra szavaztatok többen, de nem bírtuk ki, és a stenciles verzióból is készítettünk egy keveset. Nem bántuk meg, mert nagyon jól sikerültek!
 
 
Fotó: Dimény András
 
A pulóverek mellett a hiányzó pólóméretekből és típusokól is feltöltöttük a raktárat. Újra vannak fekete és fehér alapon klasszikus I Bike Budapest logójú, fekete alapon sárga stenciles mintájú és szürke alapon bringás városrészes pólók is.
 
Van fiú meg lány is, a kisgyerektől kezdve XXXL-ig minden méretben találsz magadnak, vagy szeretteidnek/üzletfeleidnek/ellenségeidnek valót! 
 
A pulcsik sötétkék színűek és uniszex szabásúak. Ja, és az IBBP-s szövetszatyor (válltáska) és hátizsák (gymbag / tornazsák) is van a polcokon!
 
Még több fotót találsz, ha lejjebb görgetsz!

Esik? Itt vannak az esőkabátok

A csapadékos időre tekintettel Kerékpárosklub logóval és I Bike Budapest logóval díszített Quechua Raincut esőkabátokat is készíttettünk a Decathlonnál. Megvéd az esőtől és széltől, tavasszal és ősszel pedig a hűvöstől is. 

Mi már teszteltük őket, szuperül működnek, és nagy előnyük, hogy a zsebébe össze tudod hajtani. Így ha nem kell, könnyen elpakolhatod, majd előkaphatod és felveheted. 

6000 Ft adományt egy ilyen csinos kék esőkabáttal köszönünk meg.


Ne maradj le róluk!

Most sem tömegtermelésre lőttünk, hanem kis szériában gyártottuk az IBikeBP ajándékokat.

Szerezd be valamelyiket, mielőtt mások elviszik előled! Sőt, akár ajándék is lehet belőlük.

I Bike Budapest ajándékokat a Magyar Kerékpárosklub támogatóinak adunk ajándékba. A támogatásotok nélkül nem tudnánk a bringás fejlődésért dolgozni.

Minimum 2000 forint adományozása esetén táskával, 2500 forint adományozása esetén pólóval, 5000 forintos adomány után pulcsival, a 6000 forintos adományt pedig esőkabáttal háláljuk meg a bringás fejlődésért végzett munkánk támogatását.
 
A holmikat hétköznap 9:30 és 17:00 között a Magyar Kerékpárosklub irodájában tudod beszerezni. 
 
Cím: 13. kerület Kárpát u. 48. - Térkép + elérhetőség
 
 
 
 
 
 
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

 
Ne maradj le róluk!
 
Most sem tömegtermelésre lőttünk, hanem kis szériában gyártottuk az IBikeBP ajándékokat.

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron