Facebook Instagram Youtube

Amit nem tudtál a Tour de Voksról

Amit nem tudtál a Tour de Voksról
2009.09.30
Köszönjük, hogy ilyen sokan egyetértettetek céljainkkal, követtétek országos Tour de Voks eseményeinket és részt vettetek a felvonulásokon. Közös célunk, hogy településeinken a következő 5 év városvezetései elköteleződjenek az élhetőbb városok kialakítása iránt.. 
Köszönjük, hogy ilyen sokan egyetértettetek céljainkkal, követtétek országos Tour de Voks eseményeinket és részt vettetek a felvonulásokon. Közös célunk, hogy településeinken a következő 5 év városvezetései elköteleződjenek az élhetőbb városok kialakítása iránt.. 
 
 
Nektek köszönhetően sokan voltunk és nagy nyilvánosságot kaptunk! (Már eddig is, és még egy felvonulási menet - a debreceni - még hátra van.) Reméljük, üzenetünk általatok és a sajtó által minél több jövőbeli döntéshozóhoz eljut.
  • Ha tudod, terjeszd te is kiadványunkat, juttasd el minél több városvezetőhöz.
  • Az oldal alján láthatjátok a tudomásunkra jutott sajtómegjelenéseket. Kérjük, egészítsétek ki, ha valami hiányzik.

A Kerékpárosklub már eddig is nagyon sok nyilvános utcai eseményt, megmozdulást szervezett, aminek mind az a célja, hogy városaink élhetőbbek legyenek, hogy a közlekedés és azon belül a kerékpározás feltételei mind jobbak legyenek, és ezáltal még többen ülhessenek biciklire.
 
Az eseményeink megvalósításán nagyon sokat dolgoztunk munkatársainkkal és sok sok önkéntesünkkel együtt, ez hatalmas értéket képvisel. Viszont általában vannak konkrétan kifizetett költségeink is, melyek a megvalósításhoz elengedhetetlenek. Azt tervezzük mostantól, hogy - ahogy lehetőségeink engedik - megmutatjuk nektek ezeknek a programoknak a költségeit, azért, hogy Ti is tudjatok róla, és ha kedvet, lehetőséget éreztek, támogassátok ezeket akár önkéntes munkával, akár éves tagdíjatokkal, adományaitokkal vagy adótok 1%-ával.
 

 
A mostani Tour de Voks felvonulásainkon pontosan 238 437 Ft-ot költöttünk - melynek részletes költségelszámolását alább láthatjátok.

Elszámolás:

Ajándék a jelölteknek: 51 851 Ft   
Nyomda (óriás táblák, matricák): 113 284 Ft   
Kommunikáció (Grafikai tervezési, hirdetés): 73 302 Ft   
                             
Összesen: 238 437 Ft   
 
Adomány: 16 620 Ft
 
Köszönjük, hogy adománnyal támogattátok eseményünket, mellyel a költségeinket részben fedezni tudjuk, ennek nagyon örülünk.
 

Sajtómegjelenések

Kérjük, küldjétek el nekünk, ha találtok itt még nem szereplő megjelenést. Köszönjük!
 

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/tour_de_voks_a_kerekparra_szavaznak/2400349/

http://www.ikvahir.eu/tour-de-voks-sopron/8354

 

Kapcsolódó hírek

Támogasd 1%-oddal a bringás fejlődésért végzett munkánkat! Adószámunk: 18245402-2-43

Szakmai munkánknak alapja, hogy megőrizhessük függetlenségünket. A stabil pénzügyi helyzet megteremtése nélkületek megvalósíthatatlan. Köszönjük mindenkinek, aki figyelemmel kíséri munkánkat és adója 1%-ával támogat bennünket.

2021.01.14 |  aron
Ezúttal józsefvárosi szociális segítők kaptak Csepel adománykerékpárokat

Öt kerékpárt adományozott ingyenes használatra a Csepel Zrt. a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, hogy a központ munkatársai és önkéntesei könnyebben elérjék a segítségre szorulókat. A kerékpárokat hétfőn délelőtt vette át Takács Gábor, a központ vezetője.

2020.05.27 |  aron
Megérkeztek az I Bike Budapest pulóverek és esőkabátok, új minta is van!

Megjött az ősz és közeledik az ajándékozó szezon is, úgyhogy feltöltöttük az I Bike Budapest raktárat. Régi és új mintájú pulcsik, pólók és táskák várnak rátok!

2016.11.26 |  aron