Facebook Instagram Youtube

Hírek: kerékpározás

19 tipp téli hegyibringázáshoz
A téli városi bringázás trükkjeiről már sok szó esett, de mit tegyenek a természet kétkeréken járó szerelmesei, akiket még télen se lehet kizavarni a hegyekről és erdőkből? Nekik állított össze a kanadai nsmb.com egy listát az elengedhetetlen téli mountain bike-os kellékekről.
2017.01.09 |  aron
A Kerékpárosklub programjai a Mobilitási Héten és az Autómentes Napon
A Magyar Kerékpárosklub a Mobilitási Héten Budapesti és vidéki programjaink 2013. szeptember 16-22.
2013.09.01 |  Emese
Költségtérítés a kerékpárral megtett szolgálati utakért Bécsben
A kerékpárral megtett szolgálati utakért is lehet kilométerenkénti térítést igényelni. A cél, hogy a bécsiek használják gyakrabban a biciklijüket munkájukhoz is.
2013.03.06 |  Emese
Magyarországon nincs semmilyen „autósüldözés”
Az “autósüldözés”szó pár éve bukkant fel, politikusok, döntéshozók, hivatalos személyek tudatosan alkalmazzák sajtótájékoztatókon, konferenciákon, nyilatkozatokban. Fontosnak tartjuk ezt helyretenni, mert sem elvi, sem szakmai szinten nem áll meg ez az állítás
2022.12.07 |  melinda
Az Európai Parlament 2030-ra a kerékpárral megtett utak számának megduplázását várja Európában
Az Európai Parlament az EU Kerékpáros Stratégiájának kialakításáról szóló állásfoglalása nyomán az Európai Bizottság feladata, hogy megduplázza a kerékpárral megtett kilométerek számát Európában 2030-ra. Az állásfoglalással a Parlament a kerékpározást teljes jogú közlekedési módnak, valamint kulcsfontosságú iparági tényezőnek ismeri el a hosszú távú klímacélok és a szennyezésmentes gyártási célok eléréséhez.
2023.02.20 |  melinda