Facebook Instagram Youtube

Hírek: parkolás

Javasolj kerékpártárolókat budapesti belvárosi boltokhoz!
A Kerékpárosklub javaslatcsomagját követően elindultak a rendkívüli bringás fejlesztések Budapesten, amik könnyebbé teszik a koronavírusmentes bringázást a még nem kerékpározóknak is. Ha viszont elindultunk, parkolni is kell valahol. Bringatárolók helyszíneire gyűjtünk ötleteket, amiket leadhatunk a Fővárosnak. Segítsetek összegyűjteni őket!
2020.04.09 |  aron
Ahogy a dohányzás rákot, úgy a több parkolóhely nagyobb autóforgalmat okoz
Többen indulnak el autóval, ha úticéljuknál könnyen és olcsón parkolhatnak, mintha drágábban vagy nehezebben találnának helyet. Nem kevesebb van veszélyben, mint a város egészsége. Egy tanulmány a dohányzás és a rák közti összefüggéssel válaszolta meg a városi térhasználat egyik fő kérdését.
2017.10.02 |  aron
Critical Mass Tiszaroffon: átadásra került a bringatároló!
Az adományaitokból felépült bringatároló hivatalos átadási ünnepségére az utolsó tanítási napon, 2014. június 13-án került sor.
2014.06.16 |  Emese
A parkolók megépítése helyett tiltótáblák a pályaudvarokon! MEGJÖTT A MÁV VÁLASZA
** Megérkezett a MÁV válaszlevele! ** Budapest főpályaudvarain több, mint 5000 kerékpár parkolása továbbra sem lehetséges, ám a megoldás helyett tiltótáblák: az otthagyott kerékpárokat elszállítják.
2013.08.05 |  Emese
Köszönjük a szavazatokat, nyert a bringatároló-építési kezdeményezésünk!
Kampányunknak és szavazataitoknak köszönhetően 50 millió forintos keretből épülhetnek bringatárolók Budapest legforgalmasabb csomópontjaiban és fontos úticéljainál, kulturális központok, üzletek előtt. Budapest részvételi költségvetéséhez leadott javaslatunkban 180 helyszínt jelöltünk meg, ahol kerékpárparkolókat lehetne építeni a rendelkezésre álló pénzből.
2021.08.25 |  aron