Facebook Instagram Youtube

Hírek: szerviz

Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét
Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!
2021.02.03 |  aron
A kerékpárszervizek nyitvatartásának biztosítását kérik kerékpáros szervezetek és vállalkozások
A koronavírussal kapcsolatos jelenlegi kereskedelmi korlátozások és esetleges későbbi szigorítások alatt is biztosítsák a bicikliszervizek rendes nyitvatartását, kérik a kormánytól kerékpáros szervezetek és vállalkozások. A lakosság 84%-a számára elérhető kerékpározást biztosító vállalkozások - óvintézkedések melletti - nyitvatartása az egészségügyi és környezeti haszon mellett a biciklizés járványmegelőzésben betöltött szerepét is segíti. A nemzetközi példák alapján a Kerékpárosklub által írt levélhez csatlakoztak a Magyarországon működő nagyobb kerékpáros szakmai civil szervezetek, a kerékpáripar és kereskedelem főbb szereplői, illetve kerékpáros vállalkozások.
2020.03.22 |  aron
Sok kicsi sokra megy: neked pár forint, nekünk a napi működésünk!
Már 9 budapesti bringaboltban is támogathatod a bringás fejlődést! Függetlenségünk biztosítékai ti vagytok, munkánkat ti teszitek lehetővé. 
2015.03.16 |  Emese
19 év után az Andrássy úti járda újra a gyalogosoké!
Az Andrássy út külső szakaszán lekerült a járdáról a kerékpárút. A kerékpárral közlekedők mind a szervizutat, mind a főpályát szabályosan használhatják mostantól. 8 éve adtuk be a szakasz átalakítására vonatkozó első javaslatunkat a Fővárosnak, melynek egy része 2 évvel ezelőtt, a többi része most valósult meg. Már csak néhány korrekció szükséges.
2014.09.05 |  Emese
Letölthető a Bam! szervizkupon
Aki a tavaszi kampány alatt legalább 8 alkalommal rögzített kilométert naplójában, az innen letöltheti szervizkuponját! A kupon egészen augusztus 31-ig beváltható!
2014.06.12 |  admin
Felhívás kerékpárboltoknak! Csatlakozz a Bam-hoz!
Kerékpáros boltoknak és szervizeknek nyújtunk csatlakozási lehetőséget a Bringázz a munkába! kampányhoz!
2014.04.24 |  Varga Andrea